tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

S Sport ve S Sport2 İle TV+ Taspor Keyfi Devam Ediyor

Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi olan Saran Group’a ait S Sport, S Sport2, NBA TV ayrıca EdgeSport kanallarının …

S Sport ve S Sport2 İle TV+ Taspor Keyfi Devam Ediyor
19.11.2022 00:04
0
A+
A-

Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi olan Saran Group’a ait S Sport, S Sport2, NBA TV ayrıca EdgeSport kanallarının TV+ ile olan anlaşması yenilendi. Dünyanın önde gelen spor organizasyonları LaLiga, EuroLeague, NBA, Formula 1, MotoGP, NFL ayrıca daha fazla spor içeriğiyle kaliteli seyir keyfi 2025’e kadar TV+’ta devam edecek.

Saran Group ayrıca Turkcell geçtiğimiz yıllarda yaptıkları anlaşmayla, dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlayan, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport ayrıca S Sport2’yi TV+ platformunda sporseverlerle buluşturmuştu. Bugün gerçekleşen imza töreniyle S Sport ayrıca S Sport2’nin 3 yıl daha TV+’ta sporseverlerle buluşacağı duyuruldu. S Sport stüdyolarında gerçekleşen törene, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile Turkcell Genel Müdürü Murat Erkankatıldı. Yapılan bu anlaşma ile sporseverlerLaLiga ayrıca Serie A, EuroLeague, NBA, F1, NFL gibi sporun her branşında prestijli organizasyonları S Sport ayrıca S Sport2 ekranlarında izlemeye devam edecek.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran,“Kaliteli spor içeriğimizle Türkiye’deki her evde olmak, dünyanın en önemli spor organizasyonlarını Türkiye’deki sporseverlere ulaştırmak arzusundayız. Bu sebeple, TV+ ile yenilediğimiz bu sözleşme bizler için son derece kıymetli ayrıca bundan büyük sevinç duyuyoruz. Premium kanallarımız ayrıca içeriklerimizle TV+ izleyicisiyle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan ise“Turkcell, kurulduğu ilk günden bu yana sporla iç içe olan bir marka ayrıca kurum. Dolayısıyla spora ayrıca sporseverlere olan desteğimiz, TV+ gibi katma değerli dijital servislerimiz üzerinden farklı platform ayrıca kanallarla yaptığımız iş birlikleriyle de sürüyor. Dünyanın ilgiyle takip ettiği faklı türde pek çok kaliteli içeriği izleyiciyle buluşturan dijital televizyon platformumuz TV+’ta, kaliteli spor içeriklerini sunmaya devam edeceğiz. Anlaşma tüm sporseverlere hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu