tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

RSO Yetki Belgeli Tepe Savunma ve Güvenlik liman ve gemi güvenliğinde en emniyetli adres

Sektörünün lider markası olan Tepe Savunma Güvenlik, Denizcilik Müsteşarlığı tarafınca verilen Limanlara ayrıca Gemilere Yönelik Tanınmış …

RSO Yetki Belgeli Tepe Savunma ve Güvenlik liman ve gemi güvenliğinde en emniyetli adres
04.08.2022 12:36
0
A+
A-

Sektörünün lider markası olan Tepe Savunma Güvenlik, Denizcilik Müsteşarlığı tarafınca verilen Limanlara ayrıca Gemilere Yönelik Tanınmış Güvenlik Kuruluşu (RSO) Yetki Belgesi ile liman güvenliğinde iş ortaklarına 602 özel güvenlik görevlisi ile hizmet veriyor. Türkiye’de RSO yetki belgesine sahip tek şirket olan Tepe Savunma ayrıca Güvenlik; gemi ayrıca liman işletmelerinin özel güvenlik ihtiyaçlarını karşılıyor. Dağıtım ayrıca taşımacılık ağı için de çok önemli bir köprü görevi gören limanların güvenliği, sadece ulaşım işlevleri sebebiyle değil hem bölgesel hem de ulusal olarak anlamda da büyük önem taşıyor.

1993 tarihinde faaliyete geçen Tepe Savunma ayrıca Güvenlik’in, 29 yıldır sunduğu hizmetlerin odağında ‘can ayrıca mal güvenliğinin sağlanması’ yer alıyor. Bu kapsamda sekiz alanda hizmet veren Tepe Savunma, deniz yoluyla oluşabilecek tüm güvenlik risklerine karşı, Denizcilik Müsteşarlığı tarafınca verilen Limanlara ayrıca Gemilere Yönelik Tanınmış Güvenlik Kuruluşu (RSO) Yetki Belgesi liman ayrıca gemi güvenliği özelinde ön plana çıkıyor.

Üstlendiği sorumluluklarla, kurulduğu günden bu yana müşterilerine beklentilerinin üzerinde hizmet sunabilmek amacıyla kalite çalışmalarına her vakit önem veren Tepe Savunma ayrıca Güvenlik, Türkiye’de RSO yetki belgesine sahip tek güvenlik şirketi olmasıyla da liman güvenliği özelinde iş ortaklarının emniyetli hissetmesini sağlıyor ayrıca hem gemi hem de liman işletmelerinin özel güvenlik ihtiyaçlarını karşılıyor.

MEVZUATA UYGUN OLARAK GÜVENLİK SAĞLANIYOR

Liman işletmeciliği, karada ayrıca denizde birçok yetkinliği de birlikte getirdiğinden dolayı dağıtım ayrıca taşımacılık ağı için de çok önemli bir köprü görevi görüyor. Bu nedenle liman güvenliği yalnızca ulaşım işlevleri amacıyla değil, aynı zamanda bölgesel ayrıca ulusal olarak da büyük önem taşıyor. Tepe Savunma ayrıca Güvenlik; liman tesislerinde analitik optik sensörler, radarlar, otonom dronlar, limanlara özel yazılımlar ile uluslararası kalite standartlarına ayrıca 5188 sayılı Kanun ayrıca diğer mevzuat hükümlerine uygun olarak güvenlik sağlıyor.

17 LİMANDA 602 PERSONELLE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ VERİYOR

Tüm operasyonlarında uluslararası standartlar üzerinden koruma hizmeti sağlayan, elektronik ayrıca fiziki güvenlik çözümleri ISO 28000 standartları kapsamında tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan Tepe Savunma ayrıca Güvenlik, ülkemizde Tanınmış Güvenlik Kuruluşu (RSO) olarak Ulaştırma ayrıca Altyapı bakanlığı tarafınca yetkilendirilmiş olup, Uluslararası Gemi ayrıca Liman Tesisi Güvelik Kodun (ISPS Kod) Türk Bayraklı gemilerde ayrıca liman tesislerinde etkin olarak uygulanmasını sağlamak amacıyla RSO hizmeti veriyor. Yurtiçi ayrıca yurtharicinde konuşlu limanlara entegre kalite yönetim sistemleriyle uyumlu ISO 20858 standarttı kapsamında Tepe Savunma ayrıca Güvenlik, oluşturduğu risk değerlendirmesi metodoloji kullanarak Liman Tesisi Güvenlik ayrıca Risk Değerlendirmesi ile Liman Tesisi Güvenlik Planı’da hazırlıyor. MIP Liman başta olmak üzere toplamda 17 liman güvenliğini sağlayan Tepe Savunma ayrıca Güvenlik, bu işletmelerde 602 özel güvenlik görevlisine istihdam sağlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex