tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Rolls-Royce, nükleer ve uzay teknolojilerindeki uzmanlığını “This is Space” programıyla ekranlara taşıyor

Rolls-Royce, “This Is Space” (İşte Uzay) programı için ITN Business, New Scientist ayrıca Birleşik Krallık Uzay Ajansı ile bir araya geldi …

Rolls-Royce, nükleer ve uzay teknolojilerindeki uzmanlığını “This is Space” programıyla ekranlara taşıyor
04.11.2022 00:17
0
A+
A-

Rolls-Royce, “This Is Space” (İşte Uzay) programı için ITN Business, New Scientist ayrıca Birleşik Krallık Uzay Ajansı ile bir araya geldi. Önemli sektörel bilgilerin ayrıca gelişmelerin paylaşıldığı bu programda, röportajlara da yer verildi.

Rolls-Royce’un, yürüttüğü faaliyetlerle elde ettiği 60 yılı aşkın nükleer teknoloji uzmanlığı, uzay teknolojisiyle birlikte keşiflerin de gerçekleşmesine olanak sağlıyor.

“This Is Space” programının çekimleri, aralarında Programlar Direktörü Abi Clayton’ın da bulunduğu bazı üst düzey nükleer teknoloji uzmanlarının katılımıyla, Space Park Leicester’da gerçekleştirildi.

Rolls-Royce’un hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunan Abi Clayton, “Nükleer alanındaki tecrübemizle Rolls-Royce’un teknoloji alanındaki uzmanlığını birleştiriyoruz. Birleşik Krallık bilim alanında süper güç olmayı hedefliyor. Bu birliktelik, Birleşik Krallık adına büyük bir adımın temsilcisi.” dedi.

Rolls-Royce’un yeni mikro reaktör teknolojisine odaklanan program, bu teknoloji üzerinde çalışan iş gücüne ayrıca bu teknolojinin geliştirildiği yerlere dair bilgileri izleyicilere aktarıyor. Space Park Leicester’da çalışan Rolls-Royce ekibi sadece son teknoloji olanaklara değil, aynı zamanda sektördeki ayrıca akademideki en parlak iş gücüne de erişebiliyor.

Rolls-Royce Üretim İnovasyonu Direktörü Gary Jones program hakkındaki görüşlerini, “Ekibimizle birlikte hedeflediğimiz başarıların hepsini elde edeceğimize inancımız tam.” diyerek aktardı.

Rolls-Royce’un mikro reaktör teknolojisi, yeryüzündeki enerji de dâhil olmak üzere, Rolls-Royce’un net sıfır karbon hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak düşük maliyetli temiz enerji ihtiyacını sağlayan özellikleri de beraberinde getiriyor. Rolls-Royce ayrıca, düşük karbonlu ekonomiye geçiş hedefini hayata geçirebilmek için üzerine düşen görevi yerine getirmeyi destekleyen birçok başka çözümü de sunmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu