tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4946
EURO
34,8157
ALTIN
2.473,06
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Rolls-Royce, Cullinan “Inspired by Fashion” Koleksiyonu

Rolls-Royce Evi, iki hazır parçadan oluşan ‘Cullinan – Inspired by Fashion koleksiyonunu duyurdu.

Rolls-Royce, Cullinan “Inspired by Fashion” Koleksiyonu
27.12.2022 00:16
0
A+
A-

Rolls-Royce Evi, iki hazır parçadan oluşan ‘Cullinan – Inspired by Fashion koleksiyonunu duyurdu.

 

Lüks otomobil üreticisi Miami  Art Basel çağdaş sanat etkinliğinde, Cullinan SUV modeli için en son moda trendlerinden esinlenen, “Re- Belle ” ayrıca “Fu-Shion” adlı koleksiyonlarını tanıttı.

 

Marka sanat, moda, tasarım alanlarında trendleri tanımlayan ayrıca güncel hareketleri etkileyen eklektik zevklere sahip bireylere bir lüks otomobilin kişiye özel, kişiselleştirilmiş çeşitlerini sunuyor.

 

Renk bloğundan ilham alan cesur Re-Belle, işlev ile modayı bir araya getiren Fu-Shion koleksiyonları, markanın modaya uygun ayrıca genç tarafını gözler önüne seriyor.

 

Projeden sorumlu tasarımcılar, olabildiğince farklı kişilikleri görmeyi teklif eden  Cullinan – Inspired by Fashion’ı elde etmek için sekiz farklı renk kombinasyonu yarattı. 

“Re-Belle” koleksiyonu için odak noktası canlı tonlar,  eğlenceli doku   kombinasyonları ile çağdaş renk  trendleri kullanılıyor. 

 

‘’Fu-shion ‘’ koleksiyonunda ise  İlkbahar/Yaz 2023  fonksiyonel öğelerle bezenmiş, sokak giyimini çağrıştıran yüksek modayı faydacı bir yaklaşımla tekrardan yorumluyor. 

 

Rolls-Royce Bespoke Kolektifi tarafınca tasarlanan bu zarif “arzu nesneleri”, lüks müşterilerin eklektik zevklerini, yaşam tarzını yansıtan, yüksek moda dünyasında görülen canlı tonlardan ayrıca dokulardan ilham alıyor.

 

Rolls-Royce tasarımcıları, bu koleksiyonlar için büyülü gök ambiyansı, otomobilin iç kısmının ötesine taşıyan, tamamen yeni Starlight Bagaj Kapağını yarattı.

 

Üretimi 22 saatten fazla süren bu bespoke özellik, delikli deriye yerleştirilmiş 192 yumuşak ışıklı yıldız içeriyor. 

 

Alıcılar, otomobilin renklerine uygun seyahat valiz setlerini kendileri seçebiliyor. 

 

Setler, dört iç temanın her birini tamamlayacak şekilde tasarlanmış. Bu beş parçalı koleksiyon, 24 saatlik , 48 saatlik seyahat çantaları ayrıca tek tek veya tek bir set olarak satılan bir saklama çantasından oluşuyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet