tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3342
EURO
35,1132
ALTIN
2.308,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Rking ilk solosu

Geçtiğimiz yıl sözü ayrıca müziği kendisine ait Hazır Değilim ayrıca Abboov parçasında Cankan grubunun efsanelerinden Malik Ayhan ile düet yapan …

Rking ilk solosu
04.09.2022 18:51
0
A+
A-

Geçtiğimiz yıl sözü ayrıca müziği kendisine ait Hazır Değilim ayrıca Abboov parçasında Cankan grubunun efsanelerinden Malik Ayhan ile düet yapan Rking, daha sonra yine eski dostu olan Cankan gurubunun diğer üyesi Fatih Abb ile sözü ayrıca Müziği Fatih Abb ait olan Balla Balla da düet yaptı. Şimdi ise ilk solosuyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Rking’in seslendirdiği Kimse Bilmez adlı parçanın sözleri Cemal Bayram ayrıca Bahtiyar Haliloğlu’na; bestesi ise Beytullah Kılıç’a ait. Şarkının aranjörlüğünü Rking’in: “Baştan sonuna kadar yanımda olup, hiç yalnız bırakmayan canım kardeşim” diyerek canı gönülden teşekkür ettiği Samet Piyaleoğlu üstleniyor.

30 Ağustos’ta Rking hayranlarının beğenisine sunulan “Kimse Bilmez”’in klibinde, yönetmen koltuğuna Ahmet Mücahit oturuyor. Yapımcı olarak da Mustafa Altuntaş ’ın ismini görüyoruz.

Viya Stüdyolarında kayda alınan parçada, Arzu Sönmez Styling çalışmasıyla göz dolduruyor.

Ayrıca dikkat! Rking derdimi “Kimse Bilmez” diyenleri 30 Ağustos’ta NetD Müzik Youtube kanalına davet ederek tüm sevenlerine klibi ilk izleyen olma fırsatı sunuyor. Ve şarkı Warble Basın etiketiyle tüm dijital platformlarda da yer aldı!

Kimse Bilmez Şarkı Sözleri

Kimdi o vefasız gönlume vuran

Her gün bin ah çekip yanar özlerum,

Ne arayan kaldi ne da bir soran,

Yollarına bakup ağlar gözlerum

Saklarum kimse bilmez sevdani yüreğumde

Olmişsun vaz geçilmez can gibi bedenum de

Kan gibi bedenum de can gibi bedenumde

Al istersen beni götür diyardan

Bağruma yaktuğun ateşten hardan,

Bekletken bir umut vefasız yardan

Yollarına bakup ağlar gözlerum

Saklarum kimse bilmez sevdani yüreğumde,

Olmissun vaz geçişmez can gibi bedenumde

Kan gibi bedenım de kan gibi bedenumde.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu