tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3451
EURO
35,1132
ALTIN
2.307,40
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Rektör Prof. Dr. Budak’tan öğrencilere boyozlu karşılama

Ege’den yeni öğrencilere sıcak karşılama Ege Üniversitesinde2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı, öğrencilerin kampüse ayak basmasıyla resmen başladı …

Rektör Prof. Dr. Budak’tan öğrencilere boyozlu karşılama
27.09.2022 14:21
0
A+
A-

Ege’den yeni öğrencilere sıcak karşılama

Ege Üniversitesinde2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı, öğrencilerin kampüse ayak basmasıyla resmen başladı. Sabahın erken saatlerinde öğrencileri kampüs girişinde bizzat karşılayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, boyoz, börek ayrıca çay ikramında bulunarak sıcak bir “Merhaba” dedi. Öğrencilere tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Prof. Dr. Budak, onlarla sohbet ederek iyi dileklerini iletti.

Öğrenciler olmadan kampüsün bir anlam ifade etmediğini belirten Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “2022-2023 eğitim-öğretim yılına bugün resmi olarak başladık. 2 yılı aşkın süren pandemi dönemi devamında kampüsümüzde coşkuyu ayrıca heyecanı yaşıyoruz. Pandemi süresi boyunca öğrencisiz kalan kampüsümüz bizim için pek bir anlam ifade etmiyordu. Öğrencilerimiz de aynı coşku içerisinde üniversitelerine ayrıca hocalarına kavuşmanın sevincini yaşıyorlar. Bu haftadan itibaren oryantasyon programlarımız kapsamında ‘Rektör-Öğrenci Buluşmaları’mız başlayacak. Dekanlarımız ayrıca bölüm başkanlarımız da öğrencilerimizin adaptasyon sürecine destek sağlayacaklar. Her şey geleceğimiz olan öğrencilerimiz için. Yeni eğitim-öğretim yılının Ülkemiz ayrıca Üniversitemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Yeni döneme her anlamda hazırız”

Yeni akademik yıla hazır bir şekilde girdiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Budak, “Yaz dönemi boyunca eğitim-öğretim, araştırma, kültürel ayrıca sportif alanlara yönelik tüm hazırlıklarımızı titizlikle tamamladık. Huzur ayrıca güven ikliminde dört dörtlük bir kampüs ortamında öğrencilerimizi tekrar ağırlamanın kıvancı içindeyiz” dedi.

Uzun bir akademik bu yılın ilk gün heyecanıyla kampüse ayak basan Egeli öğrenciler, düzenlenen karşılama etkinliği kapsamında gün boyunca bando takımı eşliğinde çalınan müziklerle doyasıya eğlendi. Yemekhanede öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, keyifli bir sohbet eşliğinde öğrencilerin beklentilerini ayrıca isteklerini dinledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu