tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Redington’ın markalardan Ivanti ile mobil iş süreçleri daha güvenli ve daha verimli

Redington’ın mobil cihaz güvenliği ayrıca kurumsal mobil yönetim alanında dünya lideri markası Ivanti, Bilyoner’le gerçekleştirdiği iş birliği …

Redington’ın markalardan Ivanti ile mobil iş süreçleri daha güvenli ve daha verimli
17.08.2022 11:21
0
A+
A-

Redington’ın mobil cihaz güvenliği ayrıca kurumsal mobil yönetim alanında dünya lideri markası Ivanti, Bilyoner’le gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında bir başarı hikayesine imza attı. Mobil cihaz yönetiminde Ivanti çözümlerini kullanan Bilyoner, bilgiye ayrıca veriye erişimini yüzde 70 hızlandırırken BT ekiplerinin destek sürelerinde günde 58 dakikalık bir tasarruf sağladı. Bütün bu uygulamalar sonunda Bilyoner’in üretkenliği yüzde 34 arttı.

Uzaktan ayrıca hibrit çalışma modellerinin tüm dünyada hızla yaygınlaşmasıyla çalışanların işte kişisel mobil cihaz kullanımı arttı. Techjury tarafınca yapılan araştırmaya göre bugün global iş dünyasında, çalışanların yüzde 67’si artık işte kendi mobil cihazlarını kullandığını söylüyor. Şirketlerin yüzde 87’si de çalışanlarının mobil iş uygulamalarına erişimine güveniyor. Bu durum da mobil cihaz yönetimini (MDM) her geçen gün daha kritik bir konu haline getiriyor. Çünkü özellikle iş amaçlı kullanılan mobil cihazların doğru yönetilememesi şirketlerin iş süreçlerini aksatırken önemli güvenlik açıkları da yaratabiliyor.

Mobil cihaz yönetiminin daha fazla önem kazanmasıyla küresel mobil cihaz yönetimi pazarı da hızla büyüyor. 2022’de 4,5 milyar dolar olacağı öngörülen pazarın önümüzdeki altı yıl boyunca yıllık yüzde 23,5’lik bir büyümeyle 2028 yılına kadar 15,9 milyar dolar olması bekleniyor.

Mobil cihazları uzaktan yönetiyor

Redington’ın mobil cihaz güvenliği ayrıca kurumsal mobil yönetim alanında dünya lideri markasıIvanti de bu konudaki çözüm ayrıca uygulamalarıyla şirketlerin mobil cihazlar üzerindeki işlemlerini hızlandırıyor, süreçlerini daha verimli ayrıca güvenli hale getiriyor. Ivanti, Mobile Iron çözümleriyle Bilyoner çalışanlarının pandemi döneminde uzaktan güvenli ayrıca verimli şekilde çalışmalarını sağladı. İlk olarak Ivanti ile 2015 tarihinde mobil cihaz envanterlerini tutmak ayrıca bunları uzaktan yönetmek için çalışmaya başlayan Bilyoner, Mobile Iron Core sunucu uygulaması ayrıca cihazlara yüklenen agent uygulama sayesinde mobil cihazlarını uzaktan yönetir hale geldi.

Veriye erişim kolaylaştı, onay süreçleri hızlandı

Ivanti, mobil cihaz kullanıcılarının yeni ihtiyaçlarının ortaya çıkmasıyla vakit içinde farklı çözümleri de devreye aldı. Bir browser yapısıyla çalışan [email protected], intranet sayfalarına bookmark’lar oluşturup cep telefonundan girilmesini sağlarken, [email protected], encrypt’li olan PDF, Word ayrıca Excel gibi dosyaların yine cep telefonları üzerinden açılmasını sağladı. Aynı zamanda Microsoft SharePoint ile de çift taraflı kullanılan bir dosya yönetim sistemi kuruldu. [email protected] ile daha çok üst düzey yöneticilerin, onay mekanizmasında bulunan kişilerin, çağrı merkezindeki yönetici ekiplerin ayrıca VIP müşteri destek ekibinin veriye erişimi kolaylaştırılırken onay süreçleri hızlandırıldı. Daha sonraki süreçte de teknik, yazılım, altyapı ayrıca bilgilendirme güvenliği ekiplerinin ayrıca finans ekibinin talep ettiği internal sayfalar da yine bu uygulama üzerine atandı. Tüm bu çalışmalar sonucunda da Bilyoner’in kurumsal güvenlik çatısı altında, kullanıcıların cep telefonlarından işin yürütülmesine yönelik ihtiyaçları karşılanabilir hale geldi.

Üretkenlik yüzde 34 arttı

Bilyoner, bu altyapı sayesinde pandemi sürecinde çalışanlarına uzaktan çalışma olanaklarını en hızlı sunabilen şirketlerden biri oldu. Son dönemde ise Android Enterprise ayrıca IOS Enterprise’a geçişle ayrıca gelen yeniliklerle birlikte mobil cihaz kullanıcılarının hayatları daha da kolaylaştı. Cep telefonu kullanıcılarının Bilyoner’e ait internal web sayfalarına daha kolay ayrıca daha hızlı bir şekilde erişebilmesi için, bu kez bir VPN yapısı oluşturmak üzere Mobile Iron Tunnel uygulaması kullanıldı. Böylelikle kullanıcılar doğrudan tarayıcı üzerinden bu sayfalara erişmeye başladı.

Bilyoner’de bugüne kadar gelinen noktada ayrıca son güncellemeler doğrultusunda bilgiye ayrıca veriye erişim yüzde 70 daha hızlı hale gelirken BT ekiplerinin destek sürelerinde günde 58 dakikalık bir tasarruf sağlandı. Bütün bu uygulamalar sonunda Bilyoner’in üretkenliği yüzde 34 arttı.

“İş gücü kayıplarını ortadan kaldırdık”

Redington Türkiye Genel müdürü Cem Borhan, iş süreçlerinin giderek daha fazla mobil hale geldiği günümüz iş dünyasında, mobil cihaz yönetiminin öneminin de arttığını belirtiyor. Bu nedenle iş süreçlerini daha güvenli, daha hızlı ayrıca daha verimli kılmak için mobil cihaz yönetimi teknolojilerinden yararlanmanın kritik olduğunu da dile getiren Borhan, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Mobil cihaz yönetiminin bir şirketin iş süreçlerini nasıl etkileyeceğini Bilyoner projemizde de net olarak görmek mümkün. Bilyoner, Ivanti çözümleri sayesinde iş verimliliğini yükseltirken, BT destek ekiplerinin mobil cihazların yönetimine dair yüklerini, bilgiye ayrıca veriye erişim sırasında oluşan vakit ayrıca iş gücü kayıplarını ortadan kaldırdı. Uzaktan çalışmayı destekleyen kesintisiz bir çalışma ortamı yaratıldı. İş dünyasında mobilleşme hızla yaygınlaştıkça biz de Ivanti olarak her vakit müşterilerimizin yanında olarak onları mobil iş süreçlerinin daha verimli ayrıca güvenli olması özelinde desteklemeye devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu