tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Redington Türkiye ve Binalyze’dan stratejik iş birliği

Redington Türkiye, hızlı ayrıca kapsamlı otomatize olay müdahale çözümünü üreten siber güvenlik teknolojileri şirketi Binalyze’ın Türkiye’de …

Redington Türkiye ve Binalyze’dan stratejik iş birliği
07.09.2022 14:51
0
A+
A-

Redington Türkiye, hızlı ayrıca kapsamlı otomatize olay müdahale çözümünü üreten siber güvenlik teknolojileri şirketi Binalyze’ın Türkiye’de ayrıca CIS bölgesindeki tek yetkili dağıtıcısı oldu.

Türkiye’ye bilişim sektöründeki global deneyimini aktaran kurumsal teknoloji distribütörü ayrıca danışmanı Redington Türkiye, dünyanın en hızlı ayrıca en kapsamlı otomatize olay müdahale çözümlerini sunan siber güvenlik şirketi Binalyze ile şirketin ürün ayrıca çözümlerinin tamamının Türkiye’de dağıtımı kapsamında stratejik bir iş birliği yaptı.

Redington Türkiye, bu iş birliği kapsamında Eylül 2022’den itibaren siber güvenlik teknolojileri üreten Binalyze’ın tüm ürün ayrıca çözümlerinin Türkiye’de ayrıca CIS bölgesindeki yetkili tek distribütörü oldu.

Dünyanın en hızlı ayrıca kapsamlı olay müdahale çözümü

2018 tarihinde siber güvenliğe odaklı bir girişim olarak Estonya’da kurulan Binalyze, dünyanın en hızlı ayrıca en kapsamlı otomatize olay müdahale çözümü Binalyze Automated Incident Response (AIR) ile başarısını kanıtlamış bir şirket. Binalyze AIR, işletmelere siber güvenlikte ihtiyaç duydukları araçları sağlıyor, görünmeyen ya da atlanan noktaları görünür hale getirip analistlerin çalışmalarına ışık tutuyor. Herhangi bir ihlal meydana geldiğinde işletmelerin olaylara hızlı ayrıca etkili bir şekilde müdahale edebilmeleri siber saldırılarla mücadelenin en önemli ayağını oluşturuyor. Bunun için şirketlerin taktik araçlara sahip olmaları ayrıca geleneksel siber güvenlik stratejilerinin siber dayanıklılıkla harmanlanması gerekiyor. Binalyze da bu noktada şirketlere ihtiyaç duydukları çözümleri uçtan uca sunuyor.


Olay müdahalesini 10 dakikaya indiriyor

Binalyze AIR, geleneksel güvenlik izleme araçlarıyla bulunamayan zararlı yazılımların geride bıraktıkları izleri tespit edip kanıt toplayarak çalışıyor. Böylece siber olaylar esnasında zaman kaybettirmeden anında müdahale imkanı tanıyor. Ve SIEM/SOAR/EDR ürünleriyle entegre olarak, kanıtları ayrıca bulguları otomatik olarak topluyor. Çok işlevli ayrıca modüler mimarisiyle günün her saatinde vakaların kolayca incelenmesini sağlayan Binalyze AIR, görünmeyen ya da atlanan noktaları görünür hale getiriyor, analistlerin “Ne oldu ayrıca nasıl oldu” sorularına yanıt bularak çalışmalarına ışık tutuyor. Geleneksel yöntemlerle yapılan analizler haftalar sürerken Binalyze AIR’i kullanan kurumlar 10 dakikadan kısa bir sürede ayrıntılı bir olay müdahale raporu oluşturabiliyor. Bu şekilde, saldırı tanımlamasından kontrol altına almaya kadar birçok süreç hızlanmış oluyor.

“Türkiye’de sunduğumuz güvenlik çözümlerinin kapsamı Binalyze ile genişleyecek”

Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan “Siber saldırıların küresel maliyeti, 6 trilyon dolar seviyesini geçti. Bireyler ayrıca kurumlar ağırlıklı olarak bilgisayar virüsleri, truva atları, solucanlar, casus yazılımlar, fidye yazılımları, reklam yazılımları ayrıca kötü amaçlı yazılımlardan zarar görürken, fidye yazılımlar şirket başına 4,62 milyon dolar ile kurumlara en fazla zarar veren güvenlik ihlallerinin başında geliyor. Bununla birlikte güvenlik çözümleriyle ne kadar izleme yapılırsa yapılsın bazı noktalar atlanabiliyor. İşte bu noktada sunduğu teknolojilerle fark yaratan Binalyze ile hayata geçirdiğimiz iş birliği sayesinde Türkiye’de sunduğumuz ürün ayrıca çözümlerimizin niteliğini güçlendirmekten dolayı büyük sevinç duyuyoruz. Binalyze’ın uzmanlığını ispatlamış çözümleri Redington’un uluslararası tecrübesi ayrıca geniş partner ağıyla bir araya gelince sektörde çok daha güçlü ayrıca rekabetçi bir konuma ulaşacağız. Global bilgilendirme birikimimizi, yerel deneyimimizle harmanlayarak geçtiğimiz yıl önemi daha da artan siber güvenlik alanında yeni nesil teknolojilere odaklanmaya devam edeceğiz” dedi.

Kurumsal adli bilişim alanında lider olma misyonumuzla hareket ediyoruz.”

Binalyze’ın Orta Doğu ayrıca Türkiye’den Sorumlu Satış Müdürü Ahmet Öztoprak, bu stratejik iş birliğine dair şöyle konuştu: “Dünyanın en hızlı ayrıca en kapsamlı otomatize olay müdahale çözümümüz Binalyze AIR’ın bundan sonra sektörün en tecrübeli distribütörlerinden biri olan Redington Türkiye tarafınca dağıtılacak olmasından son derece memnunuz. Binalyze olarak olası bir siber saldırı anında daha geniş görünürlük sağlayarak siber olayın kök sebebini mümkün olduğunca hızlı buluyoruz. Böylece olay müdahale ekiplerine ihtiyaç duydukları hızı sağlıyoruz. Bu stratejik iş birliği ile yaratacağımız sinerji sayesinde Türkiye’deki büyüme yolculuğumuzda hem iş ortaklarımızın gelişimini hem müşteri memnuniyetini çok daha üst seviyelere çekmeyi hedefliyoruz. Kurumsal adli bilişim alanında lider olma misyonumuzla hareket ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu