tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’nin kazananı Japon dansçı D Soraki oldu

Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali 10 Aralık Cumartesi akşamı Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gerçekleştirildi.

Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’nin kazananı Japon dansçı D Soraki oldu
26.12.2022 00:05
0
A+
A-

Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali 10 Aralık Cumartesi akşamı Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gerçekleştirildi. Türkiye’yi Biser Bayram Mutlu ayrıca Akay Üstünel’in temsil ettiği yarışmanın birincisi Japon dansçı D Soraki oldu. Her yıl dünyanın en iyi dansçılarını belirlemek için düzenlenen Red Bull Dance Your Style dünya finalinden kesitler Red Bull Dance TikTok hesabından izlenebiliyor.

İzleyicilerin jüri olarak dansçıları oyladığı yarışma Red Bull Dance Your Style’da dünya finali birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. 30’dan fazla ülkede, 130 ayrı noktada düzenlenen elemeler sonucu birinci olan ayrıca ve özel davet ile yarışmaya katılan 60’tan fazla dansçı arasından seçilen 16 finalist, Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 21.30’da gerçekleştirilen Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali’nde sahneyi salladı. Dünyanın en iyi dansçılarının hem yer çekimi hem de birbirleriyle mücadelesini izleme fırsatı sunan yarışmada Türkiye’yi Biser Bayram Mutlu ayrıca 2021 yılı birincisi Akay Üstünel temsil etti.

Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finali’nde dansçılarpunk ayrıca poptan rap ayrıca klasiklere kadar birçok farklı türde hit ayrıca beklenmedik müziklerde yeteneklerini sergiledi. Los Angeles merkezli ünlü dans grubu Kinjaz’ın da sahne aldığı finalde ise Japon D Soraki ayrıca Nijeryalı King Davinci karşı karşıya gelerek birbirlerine meydan okudu. Tüm biletlerin tükendiği Montecasino’da seyircilerin nefeslerini tutarak izlediği final karşılaşması sonunda ise seyirci oylarıyla yarışmanın kazananı 19 yaşındaki genç dansçı D Soraki oldu.

Red Bull Dance Your Style 2022’nin birincisi olmaktan büyük sevinç ayrıca gurur duyduğunu ifade eden D Soraki: “Bu benim için çok önemli bir an. Herhangi bir stratejim olmadan, sadece duygularıma ayrıca müziğe göre dans etmek ayrıca eğlenmek istedim. Ancak buraya kazanmak için geldim ayrıca kazandım, bundan dolayı da tarifsiz bir sevinç duyuyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex