tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
ALTIN
2.310,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Red Bull 64 Bars İlk Sezonunu Keyifli Bir Etkinlikle Kutladı

İlgi çekici konsepti ile Türkçe Rap alanındaki en iddialı isimleri zorlu bir söz yazımı maratonuna davet eden Red Bull 64 Bars, Türkiye’deki ilk sezonunun finalini eğlence ayrıca müzik dolu bir etkinlik ile kutladı.

Red Bull 64 Bars İlk Sezonunu Keyifli Bir Etkinlikle Kutladı
24.12.2022 00:43
0
A+
A-

İlgi çekici konsepti ile Türkçe Rap alanındaki en iddialı isimleri zorlu bir söz yazımı maratonuna davet eden Red Bull 64 Bars, Türkiye’deki ilk sezonunun finalini eğlence ayrıca müzik dolu bir etkinlik ile kutladı. Basının ayrıca sanat dünyasının katılımıyla 12 Aralık Pazartesi akşamı Asmalımescit BLIND’da gerçekleştirilen etkinlikte, aralarında Kamufle, Motive, Tankurt Manas, Hayki, Murda, Baneva ayrıca Kayra’nın bulunduğu sanatçıları sahne aldı.

Türkçe Rap alanındaki en heyecan verici meydan okumalardan olan Red Bull 64 Bars, sanatçılarının içinde tekrar ya da nakarat olmadan 64 satırlık şarkılar yazarak stüdyoda kaydettikleri ayrıca söz yazım yeteneklerini sergiledikleri performans odaklı bir proje olarak öne çıkıyor.

Türkiye ayağı Şubat ayında başlayan ayrıca 16 yetenekli sanatçının kelime oyunlarını, hikâye anlatma becerilerini ayrıca yaratıcılıklarını zorlayan Red Bull 64 Bars’ın birinci sezonu tamamlandı.

Projenin birinci sezon finalinin kutlaması 12 Aralık Pazartesi akşamı Asmalımescit BLIND’da gerçekleştirildi. Kültür&sanat basını ayrıca müzik dünyasının yanı sıra Red Bull 64 Bars projesinde yer alan Türkçe Rap sanatçılarının katılımıyla hayata geçirilen etkinlikte; Kamufle, Motive, Tankurt Manas, Hayki, Murda, Baneva ayrıca Kayra mikrofon başına geçerek proje kapsamında özel olarak ürettikleri parçalarla seyirciyi coşturdu.

Hip Hop ekseninde 64 satırlı şarkıların üretildiği proje, serbest stil ayrıca hızlı düşünmenin arenası olmayı gelecek dönemde de sürdürecek. Red Bull 64 Bars’ın ikinci sezonu 2023 yılı itibarıyla başlayarak, Türkçe Rap ayrıca Hip Hop severlerle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu