tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

QNET 2023 Yılında da Girişimcilerin Gözdesi Olacak

Tüm dünyada 150’den fazla ülkede bağımsız temsilcisi bulunan doğrudan satış şirketi QNET, 2010 tarihinden bu yana faaliyet gösterdiği Türkiye’de doğrudan satış sektörüne ayrıca çalışanlarına yatırım yapmaya ayrıca onları desteklemeye devam ediyor.

QNET 2023 Yılında da Girişimcilerin Gözdesi Olacak
08.01.2023 00:31
0
A+
A-

Tüm dünyada 150’den fazla ülkede bağımsız temsilcisi bulunan doğrudan satış şirketi QNET, 2010 tarihinden bu yana faaliyet gösterdiği Türkiye’de doğrudan satış sektörüne ayrıca çalışanlarına yatırım yapmaya ayrıca onları desteklemeye devam ediyor. 

Özellikle Y Kuşağı ayrıca Z Kuşağı’nda doğrudan satış alanında daha fazla kişi gelir elde ederken, QNET doğrudan satış iş modeli aracılığıyla Türk girişimcilik sahnesini desteklemek için harika bir konuma sahip. Şirket 25 yıllık dönüm noktasına ulaşacağı ayrıca 2023’te başarılı mirasını kutlayacağı için, bu yıl distribütör sayılarında yüzde 15 veya daha yüksek bir büyüme olacağı tahmin ediliyor.

QNET Türkiye, Orta Asya ayrıca Rusya Bölge Genel Müdürü Cem Geyik, “Küresel bir durgunluğa rağmen, Türk doğrudan satış endüstrisi, pandemi ayrıca geçen yıl boyunca potansiyelini ayrıca dayanıklılığını gösterdi. Pek çok kişi doğrudan satışın artık gelecek vaat ettiğini biliyor. 

Sadece sıkı çalışmalarının karşılığını aldıkları için değil, aynı zamanda bizim gibi şirketler girişimci yolculuklarından en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak için sürekli destek ayrıca geri duyuru sağladığı için…” 

KÜRESEL SATIŞLARDA ÖNEMLİ BÜYÜME 

Geyik, gençlerin katılımıyla bu rakamların artacağını söylüyor. 

Bölge Genel Müdürü Cem Geyik, geçtiğimiz iki yılda QNET’in kişisel bakım ile ev ayrıca yaşam ürünleri kategorilerinin küresel satışlarında önemli bir büyüme kaydettiğini belirtti. 

2022’de QNET’in HomePure Nova su filtreleme sistemi ile İsviçre’nin lüks saat ayrıca mücevher markası Bernhard H. Mayer, Türkiye’deki en yüksek satış hacmini gördü. 

Geyik, “Birçok saygın üretici ayrıca uluslararası kuruluş tarafınca üretilip incelenen, çok çeşitli ayrıca yüksek kaliteli geniş bir ürün portföyümüz var. 

Örneğin, Naturtres ayrıca Physio Radiance kişisel bakım ürünlerimiz, pazara özgü yenilikçi bileşenler ayrıca formülasyonlar içeriyor” şeklinde konuştu.

Bölge Genel Müdürü Cem Geyik ayrıca, QNET’in 2022 boyunca kazandığı uluslararası ödüllerden ayrıca övgülerden de bahsediyor:

“Etkili iletişim kampanyalarımız, küresel ayrıca yerel mobil uygulamamız, benzersiz ürün portföyümüz ayrıca bağımsız temsilcilerimizin erişebileceği çeşitli kaynaklarla ilgili NYX Ödülleri ayrıca Stevie Ödülleri gibi birçok prestijli ödül kazandık. 

Aynı zamanda QNET’in 25. yıldönümü olan önümüzdeki yıl için hedefimiz, ürün portföyümüzü daha da geliştirmek ayrıca daha geniş bir kitleye ulaşmak için iletişim stratejimizi genişletmek.

Pazarımıza yeni ürünler getirme planlarımız var. Diğer pazarlara da satılacak yerel ürünlere yatırım yapmak özelinde istekliyiz. Türk yapımı bitki bazlı kişisel bakım ürünleri ayrıca organik saç bakım ürünleri gibi yeni ürünleri tanıtmayı hedefliyoruz.” 

QNET, bu yıl FinGreen finansal okuryazarlık programı ile de çok sayıda sürdürülebilir program başlattı. QNET Türkiye kadınlara finansal okuryazarlık eğitimi vererek kadın girişimcileri 2023 tarihinde da desteklemeye devam edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu