tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

PUBG MOBILE Türk Takımı S2G Esports, PMWI’dan 2.1 milyon TL ödülle döndü

PUBG MOBILE Global Turnuvasında Türk takımları adına yeni başarı! Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde düzenlenen PUBG MOBILE World Invitational …

PUBG MOBILE Türk Takımı S2G Esports, PMWI’dan 2.1 milyon TL ödülle döndü
22.08.2022 13:21
0
A+
A-

PUBG MOBILE Global Turnuvasında Türk takımları adına yeni başarı!

Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde düzenlenen PUBG MOBILE World Invitational 2022 Afterparty Showdown turnuvasında yarışan S2G Esports, 2.1 milyon TL ödülle turnuvayı tamamladı.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE’ın nefes kesen mücadelelere sahne olan PUBG MOBILE World Invitational (PMWI) turnuvasının ikinci ayağı tamamlandı. Ana turnuvada mücadele eden ayrıca yedinci olarak 1.3 milyon TL ödül kazanan Denizbank İstanbul Wildcats ekibinden sonra bir büyük başarı da S2G Esports’tan geldi.

PMWI Afterparty Showdown turnuvası dünyanın her yerinden 12 takımın katılımıyla, 18-20 Ağustos tarihleri arasında Suudi Arabista’nın başkenti Riyad’da offline olarak oynandı. PMWI Ana turnuvada ilk beş takımın yanı sıra, aralarında S2G Esports’un da yer aldığı yedi takım, PUBG MOBILE oyunu içinde yapılan taraftar oylamalarıyla belirlendi.

S2G en çok oy alan ikinci takım oldu

Toplamda 1 milyon dolar ödül havuzu bulunan turnuvaya Avrupa bölgesinden katılan temsilcimiz S2G Esports, aynı zamanda en çok oy alan ikinci takım olarak turnuvaya katılmaya hak kazandı ayrıca 327 bini aşkın oyla ülkemizi daha turnuva başlamadan gururlandırdı.

PMWI Afterparty Showdown’da sahne alan ayrıca daha önce gerçekleşen üç büyük major turnuvada da 4. olmayı başaran (PMGC, PMPL, PMPL EU) Türk temsilcisi S2G Esports, turnuvayı 4. olarak tamamlayarak 116 bin dolar, yani 2.1 milyon TL’yi aşan ödülle son şampiyonayı tamamlamış oldu.

Toplamda üç gün boyunca oynanan 18 maçlık serüvenin sonunda, ana turnuvanın da şampiyonu olan Tayland temsilcisi Vampire Esports, PMWI Afterparty Showdown turnuvasını da kazandı.

Türk takımlarından büyük başarı

Riyad’ın merkezinde kurulan dev alanda gerçekleşen Afterparty Showdown’da ilk gün temsilcimiz S2G Esports turnuvaya ses getiren bir başarıyla başladı. Dört maçta iki galibiyet alan S2G Esports ilk günü dördüncü sırada tamamladı. S2G Esports, turnuvanın en çok ödül kazanan 3. takımı olarak Türkiye’yi gururlandırdı.

Tüm etkinlik kapsamında dağıtılacak olan 3 milyon dolar ödül havuzunun 2 milyon doları 11-13 Ağustos’ta Ana turnuvada dağıtılmıştı, 18-20 Ağustos’ta Afterparty Showdown’da ise 1 milyon dolar ödül dağıtıldı. Temsilcilerimiz Denizbank İstanbul Wildcats ayrıca S2G Esports ise yaklaşık 3.5 milyon TL ödül ile turnuvada iz bırakan takımlar arasında yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu