tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Prof. Dr. Gökalp Öner Türkiye’nin Kültür ve Turizm elçisi

Kadın Hastalıkları, Doğum ayrıca Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, Türkiye Tanıtım Platformu (TÜTAP) tarafınca Türkiye’nin Kültür ayrıca …

Prof. Dr. Gökalp Öner Türkiye’nin Kültür ve Turizm elçisi
27.10.2022 17:31
0
A+
A-

Kadın Hastalıkları, Doğum ayrıca Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, Türkiye Tanıtım Platformu (TÜTAP) tarafınca Türkiye’nin Kültür ayrıca Turizm elçisi seçildi.

Prof. Dr. Gökalp Öner’e, Türkiye Tanıtım Platformu (TÜTAP) Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız tarafınca ‘Türkiye’nin Kültür ayrıca Turizm Elçisi Beratı’ verildi.

‘Sağlık turizminde başarılı olanlara veriliyor’

TÜTAP Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız, Kadın Hastalıkları, Doğum ayrıca Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner’e TÜTAP (Türkiye Tanıtım Platformu) tarafınca Türkiye’nin Kültür ayrıca Turizm elçisi beratını teslim ederken şu konuşmayı yaptı; “Türkiye Tanıtım Platformu ülkemizin hem yurt içinde hem de yurt haricinde tanıtılmasını yürüten bir platform. 15 yıldır Türkiye’nin tanıtılmasında bir çok proje yapıldı. 2019 tarihinde Türkiye’nin en yüksek rakamlarına ulaştık, hem turist açısından, hem milli gelir olarak. Burada da TÜTAP’ın çok büyük katkısı oldu. Turizm çeşitliliği bakımından dünyanın en zengin ülkesiyiz. Biz sağlık turizmine çok önem veriyoruz. Özellikle sağlık turizmi ile kültür turizmini entegre edip daha verimli sonuçlar almayı hedefliyoruz. O yüzden sağlık turizminde başarılı olan kişileri de ödüllendirmek, mükafatlandırmak bizim bir misyonumuz. Prof. Dr. Gökalp Öner de sağlık turizminin içerisinde olduğundan ayrıca başarılı çalışmalarından ötürü böyle bir önemli ödüle layık görüldü.”

“Sevinç verici”

Prof. Dr. Gökalp Öner, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Türkiye, sağlık alanında dünyanın sayılı yerleri arasında. Bizim de Avrupa, İngiltere ayrıca İsveç ile bağlantılarımız oldu. Hem ülkemizin ismini duyurmak, hem de katkı sağlamak amaçlı sağlık turizmini geliştirmemiz gerekiyor. Güzel işler yapıyoruz. Güzel işlerin de hem ülkemiz, hem de dünya tarafınca görülmesi de sevinç verici.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu