tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5011
EURO
34,7241
ALTIN
2.486,93
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Polifarma’dan Yavru Vatan Kıbrıs’ı Ağaçlandırmaya Katkı

Yıl sonu değerlendirme toplantısını Kıbrıs’ta gerçekleştiren Polifarma Ailesi, bu ziyareti anlamlı bir destek ile taçlandırdı.

Polifarma’dan Yavru Vatan Kıbrıs’ı Ağaçlandırmaya Katkı
08.01.2023 00:07
0
A+
A-

Yıl sonu değerlendirme toplantısını Kıbrıs’ta gerçekleştiren Polifarma Ailesi, bu ziyareti anlamlı bir destek ile taçlandırdı. Polifarma’nın “Değerini Biliyoruz’’ mottosu ayrıca sektördeki köklü, güçlü bir şirket olduğuna vurgu yapan  ‘‘Zeytin Ağacı” temalı yıl sonu toplantısı kapsamında hayata geçirilen projeyle, Mehmetçik İlköğretim Okulu’nun arazisine zeytin fidanları dikilerek, Polifarma Hatıra Ormanı’nın temelleri atıldı.

Türkiye’de yaklaşık 37 yıldır toplum sağlığına ayrıca sağlık sektörüne katkı sağlayan, yüzde 100 yerli sermayeli Polifarma, “Değerini Biliyoruz’’ mottosu ayrıca “Zeytin Ağacı” temasıyla düzenlediği 2022 yıl sonu değerlendirme toplantısında tıpkı ölümsüzlüğün simgesi olan zeytin ağacı gibi güçlü, dayanıklı, sağlam köklere sahip ayrıca geleceğe uzanan bir şirket olduğunun altını çizen Polifarma, Kıbrıs’ta anlamlı bir sosyal sorumluluk çalışmasına da imza attı.  

Polifarma, kurum içi sosyal sorumluluk projesi Polifayda kapsamında sürdürülebilir bir gelecek için Mehmetçik İlköğretim Okulu’nun uzun yıllardır atıl durumda bulunan okul arazisini ağaçlandırma projesini üstlendi. Mehmetçik İlköğretim Okulu’nda hayat bulan Polifarma Hatıra Ormanı’nın zeytin fidanı dikim etkinliği, Polifarma üst yönetiminin de katılımıyla  büyük bir dayanışma içerisinde yürütüldü. Etkinliğe Mehmetçik-Büyükkonuk İlçesi Belediye Başkanı Sn. Cemil Sarıçizmeli ayrıca Mehmetçik İlköğretim Okulu yöneticileri katılarak teşekkürlerini sundular. 

Eczacı Necdet Nuri Kumrulu Burs Fonu isimli eğitime destek verdikleri projeleri kapsamında gençlere ayrıca geleceğe yatırım yapan Polifarma, Kıbrıs’ta da Mehmetçik İlköğretim Okulu arazisine fidan dikerek Yavru Vatan’ın da geleceğine da fayda sağlamış oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet