tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Pokemon Go’nun 6. Yaşı Özel Sürprizler ve Topluluk Günü Etkinlikleri İle Kutlandı

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşan Pokémon GO, 6. yılını özel etkinliklerle kutladı. Temmuz ayı boyunca süren yıl dönümü etkinlikleri …

Pokemon Go’nun 6. Yaşı Özel Sürprizler ve Topluluk Günü Etkinlikleri İle Kutlandı
22.07.2022 12:36
0
A+
A-

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşan Pokémon GO, 6. yılını özel etkinliklerle kutladı. Temmuz ayı boyunca süren yıl dönümü etkinlikleri, Eğitmenlere dünyanın dört bir yanında çok özel anlar yaşattı.

Mart 2022 itibarıyla Türkçe dil desteğine kavuşan ve dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından biri olan Pokémon GO’nun 6. yaş etkinlikleri dünya çapında gerçekleşti. 6 yıl önce, maceranın başladığı andan itibaren oyun severlerin merak ve ilgisini kazanan Pokémon GO, gün be gün oyun içi yeni eklenti ve özel aktivasyonlarıyla gelişerek yoluna devam ediyor ve oyunu deneyimleyen Eğitmenler’e her gün farklı bir macera vadediyor.

Temmuz ayında Türkiye’deki Pokémon GO severlere özel gerçekleşen, Eski Arkadaşlar, Yeni Başlangıçlar Süreli Araştırması boyunca, Türkiye’deki Pokémon GO oyuncularıilk kez yerelbiretkinliğine de tanıklık etmiş oldu. . Eski Arkadaşlar, Yeni Başlangıçlar Süreli Araştırmasını tamamlayan Eğitmenler; bir çok Pokémon severin favorilerinden olan Bulbasaur, Charmander, Squirtle ve Pikachu ile karşılaştı. 17 Temmuz’da gerçekleşen Topluluk Günü’nde ise çeşitli şehirlerde EğitmenlerSığırcık Pokémon Starly’yi yakalamak için parklarda bir araya geldi.

Pokémon GO severler için sürprizler yaz boyunca hız kesmeden devam ediyor olacak. Gelecek Topluluk Günü, 13 Ağustos 2022 Cumartesi, 11.00 – 14.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Yine Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşecek Topluluk Günü’nde Eğitmenler, Minik Rakun Pokémon Galarlı Zigzagoon ile vahşi doğada daha sık karşılaşma şansı yakalayacak.Şanslı Eğitmenler, Parlak Pokémon’la da karşılaşabilecek.

Seattle’da bu hafta sonu gerçekleşecek Pokémon GO Festivali ve yeni duyurulan Hisui Keşifleri ile ayrıntılı bilgilendirme için tek yapılması gereken Pokémon GO sosyal basın kanallarını takip etmek!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu