tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Pirelli Türkiye, 150. yıl kutlamaları için iş ortaklarıyla buluştu

Lastik lideri Pirelli’nin dünya çapındaki 150. yıl kutlamaları kapsamında, Pirelli Türkiye’nin köklü iş ortakları, 7 Temmuz’da Kuruçeşme Divan’da …

Pirelli Türkiye, 150. yıl kutlamaları için iş ortaklarıyla buluştu
20.07.2022 10:36
0
A+
A-

Lastik lideri Pirelli’nin dünya çapındaki 150. yıl kutlamaları kapsamında, Pirelli Türkiye’nin köklü iş ortakları, 7 Temmuz’da Kuruçeşme Divan’da bir araya geldiler. Dünyanın en popüler araç segmenti SUV’lara (Sportif Arazi Araçları) özel yenilenen Scorpion lastik serisinin de tanıtıldığı buluşmada, lastik sektöründeki trendler değerlendirildi ve Pirelli 150. Yıl sergisi de ziyaret edildi.

Türkiye’de 60 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve 1962 yılında ilk yerli lastiğin üretimini gerçekleştiren Pirelli Türkiye’nin iş ortakları, global markanın 150. yıl kutlamaları için 7 Temmuz’da Kuruçeşme Divan’da buluştular. Pirelli Türkiye üst düzey yöneticileri, farklı şehirlerden 150’ye yakın iş ortağı ve duayen otomotiv gazetecisi Okan Altan’ın katıldığı etkinlikte, markanın global yolculuğu ve Türkiye’deki başarıları aktarılırken, otomotiv sektöründeki trendlere de değinildi. Kısa süre önce piyasaya sunulan ve çevre dostu özellikleriyle öne çıkan yeni Scorpion ailesinin de tanıtıldığı buluşmada, Pirelli’nin uzun yıllardır ‘terzi işi’ tasarımlarla premium modellere yönelik çözümler ürettiği ve alanındaki liderliği vurgulandı.

Pirelli Türkiye Genel Müdürü Gian Paolo Gatti Comini, Pirelli’nin değerlerini ve 150 yıllık yolculuğunu anlattığı konuşmasında, markanın geçmişten bugüne endüstri, kültür, gelenek, teknoloji ve tutkuyla dolu dönüşümünün altını çizdi. Satış Müdürü Emre Özdemir, pandemi sonrası Türkiye’de lastik sektörünün durumunu değerlendirirken duayen otomotiv gazetecisi Okan Altan, otomotiv sektöründeki gelişmelerden bahsederek SUV pazarının gelişimi hakkında bilgilendirme verdi. Pazarlama Müdürü İpek Unaran ve Eğitim Şefi Tunç Erzurumluoğlu ise kısa süre önce global lansmanı yapılan yeni Scorpion lastik serisinin öne çıkan özelliklerini tanıttılar.

Pirelli Türkiye ile geçmişten beri köklü ilişkiler kuran yetkili satıcıların ve iş ortaklarının Pirelli 150. Yıl sergisini ziyaret etme fırsatı da bulduğu etkinlik, akşam yemeği ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu