tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5842
EURO
34,7966
ALTIN
2.501,77
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Pir Sultan Abdal Parkı’nda Zemin İyileştirme Çalışmaları Başladı

Narlıdere Belediyesi’nin kent halkına çok yönlü olarak hizmet vermek için projelendirdiği Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi’nde zemin güçlendirme çalışmaları başladı.

Pir Sultan Abdal Parkı’nda Zemin İyileştirme Çalışmaları Başladı
28.02.2023 11:25
0
A+
A-

Narlıdere Belediyesi’nin kent halkına çok yönlü olarak hizmet vermek için projelendirdiği Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi’nde zemin güçlendirme çalışmaları başladı. Kent merkezinde yeşil bir koridor oluşturacak Pir Sultan Abdal Parkı’nı herkes için erişilebilir ayrıca kullanılabilir olarak tasarladıklarını söyleyen Başkan Engin, “Sosyal-kültürel ihtiyaçları karşılamasıyla da halkımıza çok yönlü hizmet verecek olan parkımızı, kent ekosistemine yapacağı katkıyla geleceğe yatırım olarak görüyoruz” diye konuştu.

Narlıdere’nin en büyük sosyal donatı alanı olacak Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Projesi’nde zemin güçlendirme çalışmaları başladı. Ekipler, proje içerisinde yer alan bölgenin zeminine temel altı betonunu atarken, alanın su yalıtımını sağlamak için de özenle bir çalışma yürütülüyor. Zemin iyileştirme faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından ise proje alanında temel atılacak ayrıca çalışmalar daha da hız kazanacak. Narlıdere Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yıl sonunda tamamlamayı hedeflediği Pir Sultan Abdal Parkı, bir yaşam merkezi olmasının yanı sıra, kültürel ayrıca sanatsal etkinliklerin de merkezi olacak.

HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR OLACAK

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Projesi’nde ihale sürecinin aşılmasıyla birlikte çalışmaların hız kazandığını söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Kentlerde kişi başına düşen yeşil alan miktarı, toplumlarda gelişmişliğin bir ölçütü olarak kabul görmeye başladı. Biz de ilçemize yeni yeşil alanlar kazandırarak ayrıca mevcut alanlarda yeşil oranını artırarak yurttaşlarımızın yaşam kalitesini artırıyoruz. En kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Projesi de işlevselliği ayrıca sürdürülebilir yapısıyla ön plana çıkacak. Bütüncül bir yaklaşımla ele aldığımız ayrıca kent merkezinde yeşil bir koridor oluşturacak parkımız, herkes için erişilebilir ayrıca kullanılabilir olacak. Sosyal-kültürel ihtiyaçları karşılamasıyla halkımıza çok yönlü hizmet verecek olan parkımızı, kent ekosistemine katkısıyla geleceğe yatırım olarak görüyoruz. Zemin güçlendirme çalışmalarına başladığımız parkımızı yıl sonuna yetiştireceğiz” diye konuştu.

7’DEN 70’E HERKESE HİZMET EDECEK

25 bin metrekarelik alanı ayrıca modern yapısıyla ilçeye prestij katacak olan Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Projesi; amfi tiyatro, konser alanı, çok amaçlı salonlar, çocuk oyunları ayrıca dinlenme noktalarıyla kente nefes olacak. Yeşil alan oranın iki katına çıkarılacağı park, 7’den 70’e tüm İzmirlilere hizmet edecek ayrıca kültürel-sanatsal faaliyetlere de ev sahipliği yapacak. 

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex