tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Pınarbaşı’na yeni muhtarlık binası

Osmangazi Belediyesi, ilçede görev yapan muhtarlara yeni ayrıca modern hizmet binaları kazandırıyor. Muhtarların daha iyi şartlarda halka hizmet …

Pınarbaşı’na yeni muhtarlık binası
07.10.2022 17:21
0
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, ilçede görev yapan muhtarlara yeni ayrıca modern hizmet binaları kazandırıyor. Muhtarların daha iyi şartlarda halka hizmet vermesi için çalışan Osmangazi Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni muhtarlık binasını hizmete açtı.

Pınarbaşı Mahallesi, modern muhtarlık binasına kavuştu. Osmangazi Belediyesi tarafınca inşa edilen yeni muhtarlık binası törenle hizmete açıldı. Tek kat olarak inşa edilen muhtarlık binası bünyesinde muhtarlık odası, mutfak ayrıca tuvaletler yer alıyor. Muhtarlık binasının çevresi de yeşil alan olarak düzenlenerek, mahalle için sosyal alan oluşturulacak. Pınarbaşı Mahallesi Muhtarlık Binası’nın açılışına; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Kamil Bayramiç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, muhtarlar ayrıca vatandaşlar katıldı.

Dündar: “Hizmet Kalitesini Arttırıyoruz”

Osmangazi’de her alanda hizmet ürettiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi’nin 136 mahallesinin tamamında hizmet üretiyoruz. Bu hizmetleri üretirken muhtarlarımızdan ciddi destek alıyoruz. Muhtarlar, mahallenin meseleleri ile çözüm mercileri arasında çok önemli bir köprü vazifesi görüyor. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda mahallelerin sıkıntılarını gideriyor, vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Bursa’nın en eski mahallelerinden olan Pınarbaşı Mahallemiz’de de bugüne kadar birçok hizmet yaptık. Mevcut muhtarlık binası, kütüphane ile aynı binada yer alıyordu. Yaşanan yoğunluktan dolayı muhtarlık binasını ayırma kararı aldık ayrıca yeni bir muhtarlık binası inşa ettik. Muhtarımız yeni binasında mahalle sakinlerine en güzel hizmetleri sunmaya devam edecektir. Pınarbaşı Mahallesi muhtarlık binasının hayırlı olmasını diliyorum”

Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun’un yaptığı dua ile birlikte Pınarbaşı Mahallesi Muhtarlık binası, hizmete açıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu