tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Petrol Ofisi’nde yeni Genel Müdür ataması gerçekleşti, Selim Şiper Yönetim Kurulu’na katıldı

Türkiye akaryakıt ayrıca madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, Genel Müdür Selim Şiper’in 1 Eylül 2022 tarihi itibarı ile icra dışı …

Petrol Ofisi’nde yeni Genel Müdür ataması gerçekleşti, Selim Şiper Yönetim Kurulu’na katıldı
08.08.2022 17:06
0
A+
A-

Türkiye akaryakıt ayrıca madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, Genel Müdür Selim Şiper’in 1 Eylül 2022 tarihi itibarı ile icra dışı göreayrıca geçeceğini ayrıca halen CFO olarak görevine devam etmekte olan Mehmet Abbasoğlu’nun, bu tarih itibarı ile yeni Genel Müdür olarak atandığını açıkladı.

Beş yıl boyunca görevini sürdürmüş olan Selim Şiper, bu süre zarfında Petrol Ofisi’nin marka değerinin artırılmasına ayrıca Petrol Ofisi’nin sektör liderlik hüviyetinin perçinlenmesine liderlik etmiştir. Kendisi Petrol Ofisi’inin Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine devam edecek ayrıca aynı zamanda Vitol’ün Afrika dağıtım iştiraki olan Vivo Energy şirketinin de Yönetim Kurulu’na dahil olacaktır.

Görevi devralan Mehmet Abbasoğlu özellikle finans, telekomünikasyon ayrıca enerji sektörlerini içeren otuz seneyi aşkın tecrübeye sahiptir. Kendisi Vitol’e 2016 tarihinde Londra’da çalışmakta bulunduğu Société Générale firmasından katılmış ayrıca Vitol’ün Petrol Ofisi’ni satın almasının akabinde şirketin CFO’su olarak görevine devam etmiştir. Mehmet Abbasoğlu bundan önceki görevlerinde sırasıyla Macquarie, J.P. Morgan ayrıca Turkcell şirketlerinde üst düzey yönetici olarak çalışmıştır. Petrol Ofisi’ne katıldığı zamandan bu yana Mehmet Abbasoğlu finansal tekrardan yapılanma ayrıca dijitalleşme, bireysel kredi ayrıca finansal teknoloji iştiraklerinin kurulması, enerji arzı çeşitliliği ayrıca akaryakıt dışı servislerin geliştirilmesi gibi atılımların gerçekleşmesine önderlik etmiştir.

Petrol Ofisi Yönetim Kurulu ayrıca Vitol Yatırımlar Bölümü Başkanı Javed Ahmed şu açıklamayı yapmıştır: “Selim Bey’e geçtiğimiz beş sene boyunca gösterdiği mükemmel liderliğinden dolayı minnet duyuyoruz. Petrol Ofisi bu süre zarfında pazar liderliğini geliştirmiş ayrıca hızlı büyüyen bir pazarda bulunmanın ayrıca enerji dönüşüm sürecinin gereklerini başarıyla yerine getirmiştir. Kendisinin bu konuda olan birikiminden yönetim kurulu seviyesinde faydalanmaya devam edeceğimizden memnuniyet duyuyoruz.”

Javed Ahmed ek olarak şu açıklamada bulundu: “Mehmet Bey’in de yeni göreayrıca atanmasından büyük bir sevinç duyuyoruz. Kendisinin yönetim ekibi ile Petrol Ofisi’nin gelişiminin yeni safhasında çalışacak olmaktan çok heyecanlıyız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu