tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Petal Haritalar’da Ekip Haritası ve Gerçek Zamanlı Konum Paylaşımını Deneyimleyin

Petal Haritalar’ın en son güncellemesi, Ekip Haritası, Gerçek Zamanlı Konum Paylaşımı ayrıca Petal Seyahat Asistanı gibi bir dizi heyecan verici …

Petal Haritalar’da Ekip Haritası ve Gerçek Zamanlı Konum Paylaşımını Deneyimleyin
12.10.2022 12:11
0
A+
A-

Petal Haritalar’ın en son güncellemesi, Ekip Haritası, Gerçek Zamanlı Konum Paylaşımı ayrıca Petal Seyahat Asistanı gibi bir dizi heyecan verici özellik sayesinde genç maceracıların ihtiyaçlarına göre uyarlandı.

Grup gezileri giderek daha yaygın hale geldi, ancak farklı insanlarla buluşma zamanlarını ayrıca yerlerini ayarlamanın lojistiği oldukça göz korkutucu olabilir. İşte bu nedenle Petal Haritalar, buluşmayı ayrıca seyahat etmeyi her zamankinden daha kolay ayrıca sorunsuz hale getiren bir Ekip Haritası özelliği sunuyor. Ekip Haritası, herkesi aynı anda bilgilendirmek için gerçek zamanlı konum paylaşımıyla diğer seyahat arkadaşlarınızla bir ekip oluşturmanıza veya ekibe katılmanıza olanak tanıyor. Petal Haritalar, her üye için mesafeyi ayrıca tahmini varış sürelerini bile göstererek hiç kimsenin boş yere beklememesini sağlıyor.


Ekip Haritası’nı kullanmak için Ben sekmesine gidin ayrıca bir ekip oluşturmak için Ekip Haritası’na tıklayın. Ekip yöneticileri, diğer kullanıcıları bağlantı veya şifre ile ekibe katılmaya davet edebilirler.

Ekip yöneticisi, hedeflenen bir varış noktası belirleyebilir, ardından her üye bir rota planlayabilir ayrıca ekranda sadece bir tıkla oraya gitmeye başlayabilir. Yolda, ekip üyeleri konum paylaşımını etkinleştiren diğer üyelerin bilgilerini görüntüleyebilir ayrıca herhangi birinin yoldan çıkması durumunda yardımcı olabilir.

Petal Haritalar ve ekip yöneticilerinin Ekip Haritası’nda istedikleri vakit hedefleri değiştirmelerine olanak tanır. Ekip Haritası, her üye için otomatik olarak rota çizer.

Ve gerçek zamanlı konumunuzu Ekip Haritası veya Gerçek Zamanlı Konum Paylaşımı özelliği aracılığıyla arkadaşlarınız ayrıca ailenizle paylaşabilirsiniz. İşten dönerken yalnız olduğunuzda, konumunuzu ailenizle paylaşmak için gerçek zamanlı konum paylaşımını kullanabilirsiniz. Bir gezi sırasında arkadaşlarınızı bulamazsanız, gerçek zamanlı konum paylaşımı, buluşmayı da kolaylaştırır. Gizli Mod’da ayrıca Çocuk Modu’nda gerçek zamanlı konum paylaşımı mevcut değildir, bu da ebeveynlere ayrıca mahremiyet bilincine sahip kullanıcılara ekstra rahatlık sağlar. Ve konum paylaşım süresini ayarlayabilir ayrıca istediğiniz vakit konum paylaşımını iptal edebilirsiniz. Her konum paylaşım oturumu 24 saate kadar paylaşılabilir.

Petal Haritalar, kullanıcı gizliliğini ayrıca veri güvenliğini her şeyin üstünde tutar. Ekip yöneticileri, yalnızca yetkili kullanıcıların girebilmesi için bir parola ayarlayarak ekibin gizliliğini koruyabilir. Kullanıcıların bir gruba girebilmeleri için Ekip yöneticisinden onay almaları gerekir. Ayrıca, kullanıcılar ekibe katıldığında konum bilgileri varsayılan olarak açıklanmaz. Her ekip üyesi üç konum paylaşım modu arasında serbestçe geçiş yapabilir: Kesin, Bulanık ayrıca Gizli. Bu, ekiple ne kadar bilgilendirme paylaşmak istediklerini ayarlamalarına olanak tanır. Kesin ayrıca Bulanık modlarda Petal Haritalar, ekip üyesinin bilgilerini paylaşır. Gizli Mod’da, ekip üyesinin gerçek zamanlı bilgileri paylaşılmaz. Ayrıca, kullanıcıların gizliliğini daha da korumak için Petal Haritalar, ekip üyesi varış noktasına ulaştığında konum paylaşımını otomatik olarak devre dışı bırakır. Ayrıca, konum paylaşımı etkinleştirildiğinde kullanıcılara Petal Haritalar tarafınca sürekli hatırlatılır.

Yararlı seyahat ipuçları

Petal Haritalar, sürüş, toplu taşıma ayrıca bisiklet paylaşım seçenekleri de dahil olmak üzere seyahati baştan sona kolaylaştırmak için bir dizi başka kullanışlı özellik sunar. Petal Haritalar, Çevrimdışı Harita özelliği sayesinde internet bağlantısının olmadığı durumlarda da harita hizmeti vermeye devam eder. Platform ve gerçek zamanlı döviz kurları ayrıca yakındaki otel bilgilerini vererek nereye giderseniz gidin kendinizi evinizde hissetmenizi sağlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex