tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Paymes’e ödeme sistemlerinde 20 yıllık tecrübe transferi

Kutay Yalınkılınç Paymes’te Yönetim Kurulu Danışmanı oldu Global birçok finansal teknoloji şirketi ayrıca bankayla aktif olarak pek çok …

Paymes’e ödeme sistemlerinde 20 yıllık tecrübe transferi
10.08.2022 11:36
0
A+
A-

Kutay Yalınkılınç Paymes’te Yönetim Kurulu Danışmanı oldu

Global birçok finansal teknoloji şirketi ayrıca bankayla aktif olarak pek çok çalışmaya imza atan Paymes, sektörün önde gelen isimlerinden Kutay Yalınkılınç’ı Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görevlendirdiğini duyurdu.

Türkiye’de ayrıca dünyada sosyal ticarete ayrıca ödeme sistemlerine yön veren Paymes, duyurduğu yenilikçi çözümü SwitchOn ile ülke ayrıca bölge farklılığı olmadan finansal sektörlerde bulunsun veya bulunmasın tüm kuruluşlara yeni oyun alanları açıyor. Global tarafta birçok iş birliğine imza atan, banka ayrıca finansal kuruluşlar arasında köprü görevi sağlayan şirket, bu alanda 20 yılı aşkın tecrübeye sahip Kutay Yalınkılınç’ı Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görevlendirdi.

Kutay Yalınkılınç, büyük kurumsal organizasyonlardaki uzun yıllara dayanan tecrübesi kapsamında; Garanti BBVA, Vodafone, Birleşik Ödeme ayrıca Ahlatçı Holding gibi pek çok değerli kuruluşta yöneticilik yaptı ayrıca önemli başarılara imza attı.

Finansal Teknoloji meslek örgütleri TÖDEB ayrıca ÖDED’in Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olarak da görev alan Yalınkılınç, yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Çok değerli ayrıca başarılı iki şirket olan Paymes ayrıca Paytabs’in yeni yapılanmasının içerisinde bulunmaktan yana son derece mutluyum. Hali hazırda hizmet verdiğimiz Türkiye, Azerbaycan ayrıca MENA Bölgesine ek olarak yeni ülkeleri ayrıca büyük iş birliklerini sistemimize hızlıca dahil etmek üzere Paymes’in genç ayrıca dinamik ekibiyle birlikte çalışmalarımıza başladık. Büyüme vizyonumuz kapsamında kısa sürede önemli başarılara imza atacağız”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu