tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Papara ve Enerjisa’dan fatura ödemelerinde iş birliği

Papara ayrıca Enerjisa, fatura ödemelerinde iş birliği yaptığını duyurdu. Papara kullanıcılarının hızlı, kolay ayrıca ücretsiz olarak Enerjisa …

Papara ve Enerjisa’dan fatura ödemelerinde iş birliği
17.10.2022 12:00
0
A+
A-

Papara ayrıca Enerjisa, fatura ödemelerinde iş birliği yaptığını duyurdu. Papara kullanıcılarının hızlı, kolay ayrıca ücretsiz olarak Enerjisa elektrik faturalarını ödeyebilecekleri belirtildi.

Papara ile Enerjisa arasında yapılan iş birliği kapsamında Papara kullanıcılarının Enerjisa elektrik faturalarını hızlı, kolay ayrıca ücretsiz bir şekilde ödeyebilecekleri belirtildi. Papara kullanıcılarının ödedikleri faturalar için otomatik ödeme talimatı oluşturabilecekleri, fatura ödemelerini ayrıntılı grafiklerden takip edebilecekleri ayrıca Cashback kazanabilecekleri ifade edildi.

Papara kullanıcıları Enerjisa fatura ödemelerinden 10 Cashback kazanabilecek

Enerjisa, 21 milyonu aşkın kullanıcısına fiziksel ayrıca dijital kanallar üzerinden fatura hizmeti veriyor. Yapılan iş birliği ile Enerjisa fatura ödemelerinin Papara ile kolaylıkla ödenmesi amaçlanıyor. Buna göre Papara kullanıcıları hesaplarına girerek Ödemeler menüsünden fatura ödeme işlemini gerçekleştirebilecek. Kullanıcılar aynı zamanda ekim, kasım ayrıca aralık aylarındaki ödemelerinden 10 Cashback kazanabilecek.

Kenci: “Hayatı kolaylaştıran ürün ayrıca özellikler geliştirmek için çalışmaya devam ediyoruz.”

Papara CEO’su Emre Kenci: “13 milyonu aşkın kullanıcımızın ihtiyaç duydukları tüm finansal işlemleri uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilmesini amaçlıyoruz. Bu kapsamda Fatura Ödeme özelliğimizi her geçen gün daha fazla şirketi kapsayacak şekilde geliştiriyoruz. Enerjisa ile Papara arasındaki iş birliği, bu yönde attığımız önemli bir adım. Papara kullanıcıları, Türkiye genelinde hizmet veren Enerjisa’nın elektrik faturalarını hızlı, kolay ayrıca ücretsiz bir şekilde ödeyebilecekler. Dilerlerse otomatik ödeme talimatı verebilecek ayrıca aylık grafiklerle ödemelerini takip edebilecekler. Yeni iş birlikleri gerçekleştirmek ayrıca hayatı kolaylaştıran ürün ayrıca özellikler geliştirmek için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu