tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Panasonic Electric Works Türkiye’den Çalışanlarına Motivasyon Sürprizi

Yıllık İzinden Dönen Çalışanlar Kırmızı Halıda Karşılandı İnsan kaynakları ayrıca çalışan motivasyonu özelinde fark yaratan uygulamaları ile …

Panasonic Electric Works Türkiye’den Çalışanlarına Motivasyon Sürprizi
26.07.2022 12:52
0
A+
A-

Yıllık İzinden Dönen Çalışanlar Kırmızı Halıda Karşılandı

İnsan kaynakları ayrıca çalışan motivasyonu özelinde fark yaratan uygulamaları ile göze çarpan Panasonic Electric Works Türkiye, yaklaşık üç hafta süren yıllık izin sonrası düzenlenen sürpriz etkinlik ile çalışanlarına “Hoş Geldiniz” dedi. Kırmızı halıda karşılanan Panasonic çalışanları, açık büfe kahvaltı ayrıca canlı müzik performansı eşliğinde izin sonrası ilk işgünlerine mutlulukla başlamış oldu.

Yıllık izinden dönen çalışanlarını ilk iş günü sabahında kırmızı halı ile karşılayan Panasonic Electric Works Türkiye, çalışanlarına özel düzenlediği sürpriz “Hoş Geldiniz” etkinliğinde işe mutlu bir başlangıç yaptı. İnsan Kaynakları Departmanı tarafınca planlanan bu özel günde çalışanlar, açık büfe kahvaltı, seremoni ayrıca müzik dinletisi ile keyifli anlar yaşadı.

“Çalışan Odaklılığı, Temel Değerlerimiz Arasında…”

İnsan Kaynakları alanında fark yaratan ayrıca örnek uygulamalara imza atan Panasonic Electric Works Türkiye Başkan Yardımcısı Mutlu Kutlu “Çalışan odaklılığı, çalışmalarımıza önemli ölçüde yön veren temel değerlerimiz arasında yer alıyor. Bu yaklaşımla oluşturduğumuz insan kaynakları politikamızda da belirtmiş olduğumuz gibi çalışanlarımızın motivasyonunu artıran, onlara verdiğimiz değeri yoğun bir şekilde hissettiren organizasyonları titizlikle ele alıyor, “Tek Takım, Tek Hedef” çalışma felsefesi ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

Yapılan birçok araştırmaya göre izinden dönen çalışanların önemli bir kısmının ilk iş gününde kendilerini iyi hissetmediğini, adaptasyon sorunu yaşadığını ifade eden Kutlu şöyle konuştu: “İzinden dönen çalışanlarımıza işe başlamadan önce motivasyon ayrıca sinerjiyi bir arada sunan bu organizasyonla destek olmayı hedefledik. Çalışanlarımızın mutlu ayrıca motiayrıca olduklarını görmek çok önemli. Bu tür organizasyonlar ile çalışanlarımızın izin dönüşlerinde iş hayatına tekrardan adaptasyonlarına destek olarak iş verimliliğine de katkı sağlıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu