tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5868
EURO
34,8351
ALTIN
2.495,48
BIST
9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Özkan “Depremzede misafirlerimizi ziyaret ettik”

6 Şubatta farklı saatlerde meydana gelen 10 ilimizi etkileyen iki büyük deprem asrın felaketi olarak değerlendiriliyor. Yaşanan bu depremler sadece o illerde yaşayan vatandaşlarımızı değil aynı zamanda Türkiye’nin tüm illerinde ayrıca Dünya’da derin acılara neden oldu.

Özkan “Depremzede misafirlerimizi ziyaret ettik”
27.02.2023 11:25
0
A+
A-

6 Şubatta farklı saatlerde meydana gelen 10 ilimizi etkileyen iki büyük deprem asrın felaketi olarak değerlendiriliyor. Yaşanan bu depremler sadece o illerde yaşayan vatandaşlarımızı değil aynı zamanda Türkiye’nin tüm illerinde ayrıca Dünya’da derin acılara neden oldu. 

Türkiye’nin bütün il ayrıca ilçelerine yerleştirilen depremzedeler için tüm vatandaşlar ayrıca belediyeler seferber oldu. Bu ilçelerden biride Menderes.

Toplamda sayıları 3700’ü geçen Menderes merkez ayrıca gümüldür de bulunan depremzedelere Menderes belediyesi her türlü yardım ayrıca desteği sağlıyor. Menderes Belediyesi; gönüllü vatandaşlar, belediye çalışanları ayrıca yönetimi ile uyum içerisinde bu süreci yönetmeye devam ediyor.

Menderes Belediye  Başkan V. Erkan Özkan bugün yine  depremzedeleri ziyaret etti..

 Depremin meydana geldiği günden bugüne kadar her türlü yardım ayrıca desteği sağlayan Menderes Belediyesi bu anlamda çalışmalarına devam ediyor.

Yaralarımızı hep birlikte   saracağız..

Menderes Belediye Başkan V. Özkan depremzedeleri bölgelerinde ağırlamaktan onur duyduklarını kendilerini evlerinde hissetmeleri için her türlü çabayı sarf ettiklerini dile getirdi.

Erkan Özkan depremzedeleri ziyaret etti..

Depremzedelerin kaldığı yerlere sık sık ziyaret gerçekleştiren Özkan, misafirlerimizin istek ayrıca taleplerini dinlediklerini ayrıca bu doğrultuda hareket ettiklerini söyledi. Millet olarak bu zorlu sürecinde üstesinden geleceklerini, yaralarımızı birlikte sarmak için mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi. 

Yardım ayrıca desteklerimize ara vermeden devam ediyoruz.

Konuşmasına “yardım ayrıca desteklere aynı hız ayrıca özenle devam ettiklerini dile getiren Özkan, depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları ile birebir ilgilendiklerini ayrıca bu doğrultuda hareket ettiklerini söyledi.

Belediye çalışanlarına ayrıca gönüllü vatandaşlara teşekkür..

Ve bu süreçte Menderes Belediyesi çalışanlarına ayrıca gönüllü vatandaşlarımıza da ilk günden bu yana özverili ayrıca titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, gün birlik olma günüdür mesajı verdi.
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet