tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Osmangazi’de yeni yılın ilk meclis toplantısı

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

Osmangazi’de yeni yılın ilk meclis toplantısı
14.01.2023 00:38
0
A+
A-

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen yeni bu yılın ilk meclis toplantısında Başkan Dündar, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce meclis üyelerine geçtiğimiz yıl Osmangazi Belediyesi tarafınca gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgilendirme verdi.

Yeni bu yılın tüm dünyaya sağlık, huzur ayrıca barış getirmesini dileyen Başkan Dündar, “2022 yılını da Osmangazi Belediyesi olarak hizmetlerle yoğun bir şekilde geçirdik. 136 mahallemizde asfalt ayrıca temizlik başta olmak üzere her alanda hizmet ürettik. Eğitim desteğinden, ev ziyaretlerimize, ihtiyaç sahiplerine destekten istihdam sağlamaya, sahipsiz hayvanların bakım ayrıca tedavisinden, atıkların geri dönüşümüne kadar birçok konuda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Vizyon projelerimiz olan BAREM, Macera Bursa ayrıca Osmangazi Atletizm Salonu’nu bakanlarımızın katılımıyla hizmete açtık. Yeni yılda da Bursa’mıza değer katan hizmetleri arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

 

Osmangazi Meydanı çok yönlü hizmet verecek

Bursa’nın çehresini değiştirecek Osmangazi Meydanı’nın inşaat çalışmaları hakkında da meclis üyelerine bilgilendirme veren Başkan Mustafa Dündar, “Meydanın ilk etabının zemin kaplama çalışmaları tamamlandı. Kısa bir süre içerisinde Osmangazi Meydanı’nı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.  Şehrimiz için çok güzel bir eser ortaya çıkıyor. Kamu binasıyla bütünleşen, sürekli canlı kalabilen bir meydan olacak. Sürekli hareketli kalması adına millet kıraathanesi, nikâh salonu ayrıca sosyal donatı alanları vatandaşlarımıza hizmet verecek. 2000 araçlık da büyük bir ihtiyaca cevap verecek. Şehrin yayalaşmasına ayrıca toplu taşımanın daha çok kullanılmasına vesile olacak. Tarihi şehir ile demiryolu altı olarak bilinen bölgeyi birbirine bağlayan çok yönlü bir meydanı önümüzdeki günlerde Bursalılar ile buluşturacağız. Bizde laf yok hizmet var, icraat var.” ifadelerini kullandı.

2023 yılının ilk meclis toplantısında, denetim komisyonunda görev alacak olan meclis üyeleri de belirlendi. Yapılan oylamada AK Parti grubundan İsmail Hayat ayrıca Cemal Balabanoğlu ile CHP grubundan Sefa Yılmaz, komisyon üyeliklerine seçildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet