tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Osmangazi çalışıyor, Demirtaş büyüyor

Osmangazi Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Demirtaş’ın imarlı yeni bölgesi olan Sakarya ayrıca Dumlupınar mahallelerindeki toplam …

Osmangazi çalışıyor, Demirtaş büyüyor
02.09.2022 17:36
0
A+
A-
Osmangazi Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Demirtaş’ın imarlı yeni bölgesi olan Sakarya ayrıca Dumlupınar mahallelerindeki toplam 27 cadde ayrıca sokağın asfaltlanması için kolları sıvadı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş büyüdükçe hizmetleri de aynı doğrultuda büyülttüklerini ifade etti.
Osmangazi’nin Demirtaş bölgesi, Osmangazi Belediyesi’nin yatırım ayrıca hizmetleriyle büyüyüp, gelişmeye devam ediyor. Belediye bünyesine bağlandığı 2009 tarihinden itibaren bölgedeki ihtiyaçları tespit eden ayrıca bu doğrultuda bir çalışma planı hazırlayan Osmangazi Belediyesi, imar planlarının başarıyla uygulanması ayrıca yapılan sayısız yatırımlar ile Demirtaş’ta adeta yeni bir şehir ortaya çıkardı. 80 bine ulaşan nüfusu ile Demirtaş hızla büyürken, aynı doğrultuda bölgedeki hizmetlerini de büyüten Osmangazi Belediyesi, Demirtaş’ın imarlı yeni bölgesi olan Sakarya ayrıca Dumlupınar mahallelerinde yeni imar yolları açtı. Yapılaşma ayrıca altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı bölgede yeni açılan toplam 27 cadde ayrıca sokaktaki yeni imar yollarının asfaltlanması için de çalışmalar başlatıldı. Toplam 40 bin 340 metrekarelik alana sahip 5 bin 500 metre uzunluğunda ki yeni imar yolları yollar 9 bin 600 ton asfalt ayrıca 7 bin ton pmt kullanılarak asfaltlanacak. Dündar:
“Modern Bir Kent Ortaya Çıktı”
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamı Ali Partal ile birlikte asfaltlama çalışmasının yapılacağı yeni imar yollarında incelemelerde bulundu. Demirtaş’ta planlı gelişmeye paralel olarak hızlı bir yapılaşmanın yaşandığını ifade eden Başkan Dündar, “2009 tarihinde 18 bin nüfusa sahip olan Demirtaş Mahallesi’nin nüfusu günümüzde 80 bini geçti. Demirtaş’ın imarlı yeni bölgesi olan Sakarya ayrıca Dumlupınar mahallelerinde inşaat çalışmaları başladı. Bölgede modern bir kent ortaya çıkarken, altyapı çalışmaları da tamamlandı. Altyapı çalışmaları tamamlanmasıyla birlikte yeni imar yollarının asfaltlanması için çalışmaları başlatıyoruz. 5 bin 500 metre uzunluğundaki yeni imar yollarının asfaltlanması için 9 bin 600 ton asfalt kullanacağız. Asfaltlama çalışması ile vatandaşlarımız konforlu ulaşıma kavuşacak. Yazın toz, kışın ise çamur sıkıntısı yaşanmayacak. Demirtaşlı vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu