tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
35,0047
ALTIN
2.326,10
BIST
9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Okullarda Tadilat Başladı

Çankaya Belediyesi, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Bugüne kadar Çankaya genelinde 218 devlet okulunda kapsamlı tadilat yapan Çankaya …

Okullarda Tadilat Başladı
01.09.2022 11:36
0
A+
A-

Çankaya Belediyesi, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Bugüne kadar Çankaya genelinde 218 devlet okulunda kapsamlı tadilat yapan Çankaya Belediyesi, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öncesi 17 okulda tadilat yapacak.

Çankaya ilçesinde 2014 tarihinden bu yana ibadethane, muhtarlık, taksi durakları ayrıca okullara tadilat desteği veren Çankaya Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan önce 17 okulun tadilatını bitirmiş olacak. Okulların iç ayrıca dış cephe boyası, yağmur boruları ayrıca olukları, laminant yapımı, sınıf kapısı, merdiven basamak kaplama, demir korkuluk, yer ayrıca duvar seramik, bordür ayrıca andezit döşeme gibi işlerini tamamlayacak olan Çankaya Belediyesi, sağlıklı bir ortamda eğitime katkı sunmuş olacak.

GÖREVİMİZ DEĞİL DEMEDEN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, göreayrıca geldiği 2014 tarihinden bu yana çocukların sağlıklı ayrıca iyi bir ortamda eğitim alabilmesi için okul tadilatlarına önem verdiklerini belirtti. Okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için kapsamlı tadilat, bakım ayrıca onarım çalışmaları yaptıklarını söyleyen Alper Taşdelen, “Bu bizim görev ayrıca sorumluğumuzda değil demeden okul yöneticileri ile birlikte hareket ederek eksikleri tespit ettik ayrıca çalışmalara başladık. Çocuklarımız geleceğimiz, eğitim aldıkları okullarının her açıdan eksiksiz olmasını çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu