tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Ödemiş’in TOKİ konutlarında oturma ruhsatı işlemleri tamamlandı

Ödemiş Belediyesi, ilçede yapımı tamamlanan TOKİ konutlarıyla ilgili tüm oturma ruhsatlarını teslim etti.

Ödemiş’in TOKİ konutlarında oturma ruhsatı işlemleri tamamlandı
26.01.2023 00:09
0
A+
A-

Ödemiş Belediyesi, ilçede yapımı tamamlanan TOKİ konutlarıyla ilgili tüm oturma ruhsatlarını teslim etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “TOKİ konutları özelinde ‘Olmuyormuş. Belediye engelliyormuş’ gibi dedikodular yaymaya çalışanlar oldu. Biz dedikodu yapmıyoruz. Biz işimizi yapıyoruz. Bütün oturma ruhsatlarını verdik” diye konuştu. 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, TOKİ konutları özelinde tüm oturma ruhsatı işlemlerinin tamamlandığını belirterek, Belediye İmar ayrıca Şehircilik Müdürü Hüseyin Özsavran ayrıca konutların yüklenici firmasının şantiye yöneticisi Nazif Dönmez ile bir araya geldi.  

“Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz” diyen Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “TOKİ konutlarının yapımında görev alan yüklenici firma ile kaç yıldır beraberliğimiz oldu. Bizimle ilgili imar konularını ayrıca oturma ruhsatı ilgili durumları sürekli görüştük. Tabi bazen de ‘Olmuyormuş. Belediye engelliyormuş’ gibi dedikodular yaymaya çalışanlar oldu.  

“DEDİKODU YAPMIYORUZ, İŞİMİZİ YAPIYORUZ” 

Biz dedikodu yapmıyoruz. Biz işimizi yapıyoruz. Bu işin karşılığı da şu an TOKİ’de evi olan 468 ailemize, kapıcı evleri ayrıca işyerleriyle birlikte toplam 480 adet oturma ruhsatımızı vermiş olmamızdır. Hayırlı olsun diyoruz. Bütün oturma ruhsatlarını Ödemiş Belediyesi İmar ayrıca Şehircilik Müdürlüğü Ruhsat Birimi çalışanlarımız günlerdir emek verip hazırladılar. TOKİ sakinlerimizi Allah gönendirsin, yuvalarında mutlu olsunlar. Çalışanlarımıza, projede emeği olan arkadaşlarımıza, TOKİ yöneticilerimize biz de hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.  

Belediye burada dedikodu yapmadı işini yaptı. Ailemizin mutluluğu, yeni komşularımızın yuvalarında mutluluğu için Ödemiş Belediyesi olarak hazırladığımız oturma ruhsatlarımız bir kez daha hayırlı uğurlu olsun. Cumhuriyetimizin 100. tarihinde yeni yuvalarında çok mutlu olsunlar” şeklinde konuştu.  

Şantiye yöneticisi Nazif Dönmez de “Sayın Başkanımıza ayrıca belediye çalışanlarımıza tüm katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex