tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3130
EURO
35,0793
ALTIN
2.309,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

OBSESSO’nun Yeni Reklam Yüzü Genç Oyuncu Burak Yörük

Anın Keyfi Yavaşladığında Çıkar! İşte Bu Yüzden: OBSESSO Soğuk kahayrıca pazarının başarılı markası OBSESSO’nun Wunderman Thompson imzası …

OBSESSO’nun Yeni Reklam Yüzü Genç Oyuncu Burak Yörük
27.07.2022 13:06
0
A+
A-

Anın Keyfi Yavaşladığında Çıkar! İşte Bu Yüzden: OBSESSO

Soğuk kahayrıca pazarının başarılı markası OBSESSO’nun Wunderman Thompson imzası taşıyan yeni reklam filmi, TV ayrıca dijital platformlarda yayına girdi. Hayranlarından büyük beğeni alan başarılı genç oyuncu Burak Yörük’ün rol aldığı reklam filmi, hayatı koşturmadan yaşayıp güzel anların keyfini çıkarmak üzerine kurulu.

OBSESSO’nun yoğun kıvam ayrıca lezzetiyle tüketicisine keyifli bir soğuk kahayrıca deneyimi sunduğunu söyleyen DİMES Yurtiçi Pazarlama Grup Müdürü Burcu Karadayı Gülşen, “Tüketicilerimizin genç, havalı ayrıca keyif veren bir marka olarak tanımladığı OBSESSO’nun sunduğu keyif, ürünümüz soğuk ayrıca yavaş içildiğinde daha da zenginleşiyor. Yeni reklam kampanyamız da hızlı yaşam temposunun, hayatın keyfini çıkartmaya engel olduğu içgörüsü üzerine kurulu. OBSESSO ile tüketicilerimize sunduğumuz ayrıca yeni lezzetlerimizle sürekli geliştirdiğimiz keyfin tadına, soğuk ayrıca yavaş içimle varılması mesajını, kendimize özgü anlatım dilimizle veriyoruz; ‘Hayatı hızlı yaşarken anın keyfini yakalayamayabiliyoruz, anın keyfi yavaşladığında çıkar! İşte bu yüzden: OBSESSO’ diyoruz. Wunderman Thompson iş birliğinde hazırladığımız yeni kampanyamızda reklam yüzümüz, başarılı işlere imza attığı kariyeri ayrıca duruşuyla hayranlarının beğenisini kazanan Burak Yörük oldu. Birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığımız Burak Yörük’le, uzun soluklu bir iş birliği içerisinde olacağız” dedi.

Yeni Lezzetlerle Zenginleşen Deneyim

OBSESSO’nun DİMES Ar-Ge gücü imzasını taşıdığını ifade eden Burcu Karadayı Gülşen, “Tüketicilerimizin farklı damak tatlarına hitap eden Latte, Mocha, Black Şekersiz, Coconut latte, Caramel Macchiato lezzetlerimizin yanı sıra Ar-Ge gücümüzle her yıl yeni lezzetleri tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Kampanyamızın ilk reklam filminde ana ürünümüz, farklılaşan ayrıca tüketicilerin çok beğendiği lezzetimiz White Chocolate Mocha oldu. Diğer lezzetli ürünlerimizi tanıtacağımız farklı reklamlarımız da çok yakında ekranlara gelecek. Bu yıl, tüketicilerin beğenisine sunduğumuz, çalkalayınca yumuşacık bir köpük elde edilen, köpük keyfi uzun süre devam eden yepyeni ürünümüz OBSESSO Cappuccino’yu da çok yakında reklamlarda göreceğiz” şeklinde konuştu.

Soğuk Kahvede Pazardan Daha Hızlı Büyüme Performansı

OBSESSO’nun 2019 tarihinde girdiği ayrıca ağırlıklı ithal ürünlerden oluşan soğuk kahayrıca pazarında yerli bir marka olarak güçlü bir konum edindiğini de sözlerine ekleyen Burcu Karadayı Gülşen, “Marka bilinirliğimiz, 3 yılda yüzde 72’ye ulaştı ayrıca pazarda ikinciliğe oturduk. 2021 tarihinde litre bazında yüzde 62 büyüyen soğuk kahayrıca pazarında OBSESSO yüzde 78 büyüme kaydetti” dedi.

“Hızla Yaşarken Kaçırdığımız Şeyin Aslında Hayatın Ta Kendisi Olduğunu Fark Etmiyoruz…”

Hayatın çok hızlı aktığı bir çağda yaşadığımız vurgusu yapan Wunderman Thompson Kreatif Direktörü Emre Süvari ise sözlerine şöyle devam etti: “Her şeyin çok hızlı yaşandığı bir çağdayız. Kaotik bir koşturmaca içinde mümkün olduğunca fazla deneyimin içinde yer almaya çalışıyoruz. Belki de tam da bu yüzden hala bir şeyleri kaçırıyor olma kaygısı (FOMO) duyuyor, bu hızla yaşarken kaçırdığımız şeyin aslında hayatın ta kendisi olduğunu fark etmiyoruz. OBSESSO ile bu kampanyada anın keyfinin ancak yavaşladığında çıkabileceğini, hayatın tadına varabilmek için onu tıpkı OBSESSO gibi ‘yavaş’ tüketmek gerektiğini anlattık. Bu hızlı hayatları yaşarken arada durup bir dinlenmenin ayrıca soğuk bir OBSESSO eşliğinde anın keyfine varmanın önemini vurgulamaya çalıştık.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu