tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

OBASE’den Müşteriye Sunulan Değeri Zirveye Çıkaran Çözüm

Yazılım ayrıca Teknoloji Geliştirme Şirketi OBASE, 12 yıldır Microsoft ile ürün ayrıca projeler geliştirmek üzere Stratejik İş Ortaklığı …

OBASE’den Müşteriye Sunulan Değeri Zirveye Çıkaran Çözüm
22.08.2022 14:36
0
A+
A-

Yazılım ayrıca Teknoloji Geliştirme Şirketi OBASE, 12 yıldır Microsoft ile ürün ayrıca projeler geliştirmek üzere Stratejik İş Ortaklığı yürütüyor. Bu ortaklığın son örneği ise Microsoft Teknoloji Merkezi içerisinde yer alan Müşteri Veri Platformu projesi oldu. Tüm müşteri etkileşim kanallarından elde edilen verileri işleyip, oluşturulan bütünsel müşteri profilleri, KPI, segment ayrıca akıllı tahminlemelerle tüketiciyle temas ortamlarındaki deneyimi iyileştirmeye odaklı çözüm, işletmelerin doğru vakit ayrıca noktada doğru öneriyi sunma yetkinliğini maksimize ediyor.

Türkiye’nin öncü teknoloji geliştirme ayrıca yazılım şirketlerinden OBASE, başta perakende olmak üzere telekomünikasyondan, finans, ulaşıma kadar pek çok sektöre yönelik özel çözümler sunuyor. Kurumun geliştirdiği yazılımları, şirketlere hem B2B hem de B2C kanallarında hız, vakit ayrıca maliyet avantajı sağlarken çalışan ayrıca müşteri memnuniyetini de üst noktalara çıkartıyor.

2010 tarihinde Microsoft ile ürün ayrıca projeler geliştirmek üzere Stratejik İş Ortaklığı başlatan OBASE, bu ortaklık ile de pek çok başarı hikayesine imza atıyor. Ortaya çıkan son örnek ise önde gelen şirketlerin şimdiden dikkatini çekmiş durumda. Öyle ki geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Perakende Günleri 2022 kapsamındaki Microsoft standında gösterilen, aynı zamanda Microsoft Perakende Deneyim Merkezi’nde yer alan çözüm ailesi büyük ilgi çekti.

Müşteri Deneyim Merkezi’nde sergilen çözümde, “Müşterilerle online ayrıca mağaza ortamında yaşanan etkileşimleri yapay zeka uygulamalarıyla nasıl kişiselleştirebilirsiniz? Doğru ürünü, doğru müşteriyle doğru yerde nasıl buluşturursunuz? Mağaza operasyonları nasıl daha akıllı hale gelebilir? Planlama ayrıca yürütmeyi gerçek zamanlı kontrol ederek müşteri memnuniyeti ayrıca verimlilik nasıl artırılır?” gibi pek çok sorunun yanıtını, 8 farklı interaktif örnekle yapılan sanal turla açıklanıyor.

Microsoft Perakende Deneyim Merkezi, yeni teknolojiler hakkında bilgilendirme edinmek ayrıca bu teknolojileri uygulamalı olarak görmek için ziyaretçilere etkileşimli bir ortam sağlıyor. Peki bu benzersiz deneyim ortamındaki OBASE çözümü nedir? Konuyla ilgili bilgilendirme veren OBASE Kurucu Ortağı ayrıca CEO’su Dr. Bülent Dal; “Proje üzerinde 2021 tarihinden bu yana çalışıyoruz. Microsoft CDP – Dynamics 365 Customer Insights üzerinde geliştirilen çözüm, işletmelerin son müşterilerine herhangi bir etkileşim anında sunduğu ürün veya hizmetin yaratacağı değeri maksimize ediyor. Tüm veri kanallarından elde edilen veriler ile bütünsel tekil müşteri profilleri oluşturmak mümkün. Ve müşteri hareketlerinden elde edilen KPI, segment ayrıca akıllı tahminlemelerle kurumlara tüketiciyle temas edebilmek için aksiyonlar alma imkanı tanıyor. Microsoft Synapse ayrıca Customer Insights ile tümleşik Uygulama Bulut alt yapısında SaaS servis olarak çalışıyor” diyor.

Microsoft Türkiye Kurumsal ayrıca Kamu Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tüzünsu ise, “Bu kapsamda Obase ile hayata geçirdiğimiz uzun soluklu iş birliğimizin hem perakende sektörünün hem de perakende odaklı yazılım pazarının gelişmesinde kritik rol oynayacağına inanıyoruz.

“Geçtiğimiz son 2 yılda ülkemizin dijital dönüşümüne katkıda bulunacak bir dizi yatırımlar gerçekleştirdik. Bu yatırımlardan biri olan Microsoft Perakende Deneyim Merkezimiz ile perakende sektörünün geleceğini şekillendirecek teknolojileri bir arada sunmayı hedefliyoruz. Her sene katlanarak artan iş birliğimizin arkasında aslında ortak bir misyon yatıyor; Türkiye’de geliştirmek, Türkiye’de üretmek ayrıca dünyaya sunmak. Türkiye’yi küresel pazarlarda temsil edecek, ülkemizin teknoloji alanındaki gücünü artıracak çalışmalarda Obase ile birlikte yürümekten sevinç duyuyoruz” dedi.

Grup Şirketlerinde ortak müşteri bakış açısını getiren çözüm

Teknolojinin şirketlerin çoklu kanal yapılarında yarattığı orkestra yönetim ayrıca icra mekanizması, çoklu şirket yapılarının da ortak müşteri bakış açısı ile son müşterilerine daha katma değerli hizmetler vermesine de imkan sağlıyor. Çözümün şimdiden Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri tarafınca tercih edildiğini anlatan Bülent Dal, “Önemli holdinglerimizden biri B2C kanalında çözümü kullanmaya hazırlanıyor. İşletmelerin mevcut müşteri memnuniyetini arttırmasına olanak sağlayan ayrıca Omnichannel ‘Upsell/CrossSell’ fırsatı sunan bu çalışmamıza ilgi her geçen gün artıyor. Şirketler bu çözümü kullandıklarında, OBASE’in diğer ürün ayrıca hizmetleriyle doğal bağlantı sağlayarak müşteri yolcuğunu uçtan uca güçlendirebiliyor. Ve OBASE olarak bu çözümün sağlanmasında ayrıca süreç yönetiminde işletmelerin ihtiyaç duyacağı tüm desteği güçlü kadromuzla sunuyoruz” dedi.

Microsoft Perakende Deneyim Merkezi’nde tedarik zincirlerinde şeffaflığı artıran, kırılganlığın önlenmesine yardımcı olan Obase çözümleri de yer alıyor. Obase’in Microsoft Bulut Ortamında geliştirdiği çözümler, perakendecilere gerçek zamanlı operasyonu ayrıca tüm kanalları veriye dayalı tümleşik yönetmeye imkan veren, tüketicinin hayatını kolaylaştıran çözümler sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu