tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nothing Phone (1) Evofone ile Şimdi Türkiye’de Satışta!

Farklı tasarımıyla rakiplerinden sıyrılan Nothing markası şimdi Evofone güvencesiyle Türkiye’ye geldi.

Nothing Phone (1) Evofone ile Şimdi Türkiye’de Satışta!
06.06.2023 15:23
0
A+
A-

Farklı tasarımıyla rakiplerinden sıyrılan Nothing markası şimdi Evofone güvencesiyle Türkiye’ye geldi. Firmanın amiral gemisi ürünü Nothing Phone (1) ayrıca kulaklık modeli Ear (Stick) bugün satışa çıktı.

Tüm dünyada ürünlerinin tasarımlarıyla göze çarpan Londra merkezli global teknoloji markası Nothing’in akıllı telefon modeli Nothing Phone (1) ayrıca kulaklık modeli Ear (Stick), bugün itibarıyla Evofone distribütörlüğünde satışa çıktı. Kendine has tasarımlarıyla göze çarpan Nothing ürünleri, Evofone internet sitesi ayrıca online teknoloji mağazalarından satın alınabilecek.

Sıradışı bir tasarım anlayışı

Sade bir tasarım anlayışına sahip olan Nothing Phone (1), yüzeyin ötesine geçen dokunuşları ile telefona şık bir görünüm sağlıyor. Hafif ayrıca sıradışı bu tasarımını çift taraflı Gorilla Glass koruması ile birleştiriyor. Gelişmiş titreşim motorları ile dokunuşunuzu gerçekçi tepkilere çevirdiği gibi, simetrik çerçeveleri ayrıca alüminyum yapısı ile hayal gücünün ötesine geçiyor.

Arka kısımda benzersiz ışık desenlerine sahip olan Glyph Arayüzü ile tanışın. Uygulama bildirimlerini, şarj durumunu ayrıca çok daha fazlasını takip edebileceğiniz bu arayüz, telefon kullanımını kolaylaştırdığı gibi günlük etkileşimini çok daha eğlenceli bir hale sokuyor. Rehberinizdeki her bir kişiyi benzersiz bir desene sahip zil sesleriyle eşleştirebilir ya da sessiz moddayken bile kimin aradığını anlayabilirsiniz. Hangi uygulamadan duyuru geldiğini ayrıca pil durumunu kolayca takip edebilirsiniz.

6.55” OLED ekranda 1 milyar renge sahip olan Nothing Phone (1),  HDR10+ desteği ile her sahneye göre ayarlanmış daha zengin renkler ayrıca daha derin kontrastlar sunuyor. Uyarlanabilir 120Hz yenileme hızı ayrıca 240Hz dokunmatik örnekleme hızı ile akıcı bir ekran deneyimi sağlıyor. Cihaz ve %100 geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretilmesi ile çevre duyarlılığına da dikkat çekiyor.

Daha iyi kalite daha fazla kamera anlamına gelmez 

Nothing Phone (1)’de iki adet gelişmiş 50 MP sensöre sahip olan olağanüstü çift kamera dizilimi bulunuyor. Mükemmel gerçekçiliği yakalamanın yanı sıra olağanüstü stabil videolar çekebilen cihazda ve görüntüleri bir sonraki seviyeye taşımak için özel bir Gece Modu bulunuyor.

Sony IMX766 sensörünü kullanan telefonun ana kamerası ƒ/1.8 diyafram açıklığı ile her ışıkta olağanüstü ayrıntılar yakalayabiliyor. Çift görüntü sabitleme ile (OIS ayrıca EIS) her vakit keskin çekimler yapılabiliyor. Samsung JN1 sensörünü kullanan geniş açı lensi ise 114 derecelik görüş açısı ile geniş çekimler yapmanıza olanak sağlıyor. Sahne Algılama gibi akıllı özelliklere de sahip olan kamera diziliminde 4 cm’ye kadar makro çekimler yapmak da mümkün.

4K çözünürlük sayesinde kristal netliğinde görseller sunan cihaz ayrıca 60 FPS’te akıcı videolar çekebileceğiniz Nothing Phone (1) canlı HDR, gerçekçi vurgular ayrıca gölgeler sunuyor. Telefonun ön tarafında ise Sony IMX471 sensörüne ayrıca ƒ/2.45 diyaframa sahip olan  16 MP’lik bir kamera yer alıyor. 

Tüm uygulamalarla uyumlu çalışıyor
Android 13 tarafınca desteklenen Nothing OS 1.5 arayüzü şimdiye kadarki en akıcı ayrıca en güvenli arayüzü kullanıcılar ile buluşturuyor. Yepyeni bir deneyim sunan arayüz uygulama yapısı, yazı tipleri, sesler, duvar kağıtları ayrıca üçüncü parti uygulamalara zahmetsiz entegrasyon ile eşsiz bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Nothing OS arayüzü sayesinde üçüncü parti uygulamaları tıpkı Nothing uygulamalarında olduğu gibi hızlı ayarlardan kolayca kontrol edebilirsiniz. Örneğin AirPods’unuzun pil durumunu kontrol edebilir ya da dahili Tesla entegrasyonuyla ekstra bir uygulamaya gerek kalmadan Tesla araçlarında kapı kilidi, klima kontrolü ayrıca kalan kilometreyi görebilirsiniz. 

Gücünü 6nm üretim mimarisine sahip olan Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ yonga setinden alan Nothing Phone (1), olağanüstü grafiklerde gelişmiş bir oyun deneyimi sunuyor. 8 GB LPDDR5 belleğe sahip olan cihaz 128 GB dahili depolama alanı ile geliyor. Özel oyun modu sayesinde akıcı ayrıca sürükleyici bir oynanış sunduğu gibi günlük kullanımda da sorunsuz bir kullanım sağlıyor.

4500 mAh pil ile her şarjla 18 saat kullanım sunan ayrıca kullanıcılarının ihtiyacı olan tüm zamanı sağlayan telefon, hızlı şarj ayrıca kablosuz şarj özelliklerine de sahip. Sadece 30 dakikada %50 güç oranında dolan Nothing Phone (1), 5W ters şarj ile ear (1) gibi kulaklıklara ayrıca aksesuarlara güç sağlıyor.

Şeffaf tasarımlı kulaklık

Nothing, benzersiz tasarım çizgisini aksesuarlarla da buluşturuyor. Kablosuz kulaklık modeli olan Ear (Stick), firmanın şeffaf tasarım anlayışını sürdüren sıra dışı bir kulaklık olarak öne çıkıyor. Tek şarjla 7 saate kadar müzik dinleme ayrıca 3 saat konuşma imkanı sunan Ear (Stick), kutusunda şarj edilmesiyle birlikte bu süreyi 29 saat müzik dinleme ayrıca 12 saat konuşmaya kadar çıkarıyor. Ear (Stick), Nothing Phone (1) ile tam uyumlu çalışmasının yanı sıra Android ayrıca iOS cihazlarla da uyumlu olarak çalışıyor.

Şimdi Türkiye’de!

Beyaz ayrıca siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle gelen Nothing Phone (1), 14.999 TL tavsiye edilen fiyatıyla satışa çıktı. Evofone ve Nothing Phone (1) alan herkese Nothing markalı şeffaf telefon kılıfı hediye ediyor. Nothing markasının kulaklık modeli olan Ear (Stick) ise 2.999 TL tavsiye edilen satış fiyatına sahip.

Nothing markalı ürünler bugünden itibaren Evofone sitesinden ayrıca tüm yetkili teknoloji marketlerinin web sitelerinden satın alınabilecek. Evofone, yaptığı açıklamada Nothing markasının yeni ürünlerinin de Türkiye’ye geleceğini belirtti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu