tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Nostaljik tramvayın güzergahı geçici olarak değiştirildi

9 Eylül kutlamaları için hazırlıklar sürüyor İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünün kutlanacağı 9 Eylül’deki …

Nostaljik tramvayın güzergahı geçici olarak değiştirildi
30.08.2022 15:51
0
A+
A-

9 Eylül kutlamaları için hazırlıklar sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünün kutlanacağı 9 Eylül’deki etkinlikler için Cumhuriyet Meydanı ile Alsancak Limanı arasında hizmet veren nostaljik tramvay hattında düzenleme yaptı. Bugünden itibaren 12 Eylül Pazartesi gününe kadar nostaljik tramvaylar Gündoğdu Meydanı ile Alsancak Limanı arasında sefer yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünün kutlanacağı 9 Eylül gününde yapılacak etkinlikler için hazırlıklarını sürdürüyor. Tarihin en büyük kutlamasına sahne olacak Cumhuriyet Meydanı ile Alsancak Limanı arasındaki sahil kesiminde süren hazırlıklar kapsamında nostaljik tramvay hattı güzergahında da düzenleme yapıldı. Cumhuriyet Meydanı ile Alsancak Limanı arasında yarım saatte bir sefer yapan nostaljik tramvayların bugün saat 15.00’dan itibaren 12 Eylül Pazartesi gününe kadar Gündoğdu Meydanı ile Alsancak Limanı arasında hizmet vereceği bildirildi.

91. İEF’de nostaljik tramvay keyfi
Bu yıl 2-11 Eylül tarihlerinde uluslararası gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu ile 91. kez kapılarını açacak İzmir Enternasyonal Fuarı’nda nostaljik tramvyalar misafirlerini geçmişe götürecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Metro A.Ş.’nin geçtiğimiz yıl fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gören “Çiğdem” ayrıca “Boyoz” adlı Nostaljik Tramvayları, İEF’nin açıldığı 2 Eylül’den itibaren Kültürpark’ı turlayacak.

Her gün saat 18.00’den itibaren başlayarak 24.00’a kadar devam eden turlar, 91. İEF’nin son günü 11 Eylül Pazar’a kadar sürecek. 15 dakika sıklıkla çalışacak Nostaljik Tramvaylar Celal Atik Spor Salonu’nun karşısından hareket edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu