tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5095
EURO
34,5747
ALTIN
2.493,03
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Nissan’ın uzun dönemli Ambition 2030 vizyonunun temelini sürdürülebilirlik oluşturuyor

Nissan 2022 sürdürülebilirlik raporu, öncelikli konuları tekrardan tanımlıyor ayrıca Çevresel Sosyal Yönetişim (ESG) hedeflerine yönelik …

Nissan’ın uzun dönemli Ambition 2030 vizyonunun temelini sürdürülebilirlik oluşturuyor
04.08.2022 15:36
0
A+
A-

Nissan 2022 sürdürülebilirlik raporu, öncelikli konuları tekrardan tanımlıyor ayrıca Çevresel Sosyal Yönetişim (ESG) hedeflerine yönelik eylemleri detaylandırıyor.

Daha temiz, daha güvenli ayrıca daha kapsayıcı bir dünya hedefleyen Nissan, tüm faaliyetlerinin merkezine koyduğu Nissan Ambition 2030 yol haritasının hayata geçirilmesi için kritik öneme sahip sürdürülebilirlik taahhüdünü güçlendirmeye devam ediyor.

Toplumsal konuları ayrıca gelecekteki trendleri ele almak üzere Nissan, Yokohama’daki Küresel Genel Merkezinde “Nissan Sürdürülebilirlik Semineri 2022” paneli düzenledi. Panelde çevresel, sosyal ayrıca yönetişim (ESG) uzmanları, iklim değişikliğiyle mücadelede fikir birliği yapmanın sürdürülebilirlik açısından önemini ayrıca acil sorunların ortak olarak nasıl ele alınabileceği tartışıldı.

Panel ile birlikte eş zamanlı yayınlanan Nissan 2022 Sürdürülebilirlik Raporunda ise Nissan’ın toplum ayrıca çevreye sağladığı değer ayrıca etkisi ile bunların şirkete etkilerini değerlendirdiği bir önemlilik matrisi yer alıyor. Nissan Chief Sustainability Officer Joji Tagawa konuyla ilgili, “Nissan olarak gerçek anlamda sürdürülebilir bir şirket olmakta kararlıyız. Bu, tüm paydaşlarımızın bizlere duyduğu güvenin de temelini oluşturuyor. Geçen yıl gösterdiğimiz gelişim ayrıca başarılar, hedef odaklı büyüme stratejimizin merkezine sürdürülebilirliği koyduğumuzun, inovasyon ayrıca sürdürülebilirliği birleştirerek uzun dönemli değer yarattığımızın bir göstergesi. Belirlediğimiz temel konulara yönelik çabalarımız artarak devam edecek,” dedi.

Tagawa, Nissan’ın karbon nötr bir şirket olmak amacıyla Nissan markalı araçlardan kaynaklanan egzoz emisyonlarını azaltmak ayrıca 2030’ların başına kadar tüm yeni modellerin elektrikli versiyonlarını satışa sunmak gibi yüksek değer yaratan girişimlerinin bulunduğunu teyit etti. Şirket, elektrikli araç (EV) ekosistemini geliştirmek için 4R ayrıca Blue Switchgibi girişimleri yaygınlaştırırken, pil ayrıca araç teknolojilerinde de iyileştirmeler yapacak. Nissan, bu doğrultuda araç güvenliğini artıran teknolojiler geliştirmek, bu teknolojileri daha fazla müşteri için erişilebilir kılmak ayrıca herkesin güvenli ayrıca güvenilir mobiliteye erişmesini sağlamak amacıyla kapsayıcı mobilite çözümleri sunmak için de çalışıyor.

Nissan’ın çevresel, sosyal ayrıca yönetişim (ESG) öncelikleri arasında, tüm değer zinciri boyunca karbon ayak izini azaltmak ayrıca Birleşmiş Milletler tarafınca desteklenen Race to Zero küresel kampanyasına katılan ilk Japon otomobil üreticisi olmak yer alıyor. Nissan, sektörler arası iş birlikleri kurarak, toplum ayrıca hükümetlerle bir araya gelerek emisyonları azaltmayı, dünyayı güvenli enerji yönetimi çözümleriyle güçlendirmek üzere yenilenebilir enerji kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Nissan, tüm bu eylemlerini desteklemek için, çevre dostu ürün, teknoloji ayrıca yeni mobilite hizmetleri geliştirmeye odaklanan kaynak yaratma çabalarını içeren sürdürülebilir bir finans çerçevesi oluşturduğunu da duyurdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet