tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3384
EURO
35,2023
ALTIN
2.246,65
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
9°C
Çarşamba Az Bulutlu
12°C
Perşembe Çok Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C

Nilüfer’in sultanları öğrencilerle buluştu

Nilüfer Belediyesi’nin okullarda düzenlediği spor söyleşileri yeni eğitim döneminde Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile başladı …

Nilüfer’in sultanları öğrencilerle buluştu
11.10.2022 17:41
0
A+
A-

Nilüfer Belediyesi’nin okullarda düzenlediği spor söyleşileri yeni eğitim döneminde Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile başladı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği voleybolcular, spor hayatlarına ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Nilüfer Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Hizmetleri Müdürlüğü okullarda spor söyleşilerini yeni dönemde de sürdürüyor. Yeni eğitim döneminin ilk söyleşisi Çakır Okuları’nda gerçekleşti. Söyleşiye katılan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımını, salonda büyük coşkuyla karşılandı. Öğrencileri, sporcularla buluşturarak spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen söyleşiye kadın voleybolcular tam kadro katıldı. Voleybolculara ve Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Vital Heynen, yardımcı antrenörler Haluk Korkmaz ayrıca Emirhan Özkan ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de eşlik etti.

Nilüfer’in sultanları söyleşi öncesinde ana sınıfı öğrencileri ayrıca okula yeni başlayan minikleri sınıflarında ziyaret etti. Voleybolcular söyleşinin yapılacağı salona geçtiklerinde ise öğrencilerin coşkusuyla karşılaştı. Alkışlarla sahneye çıkan kadın voleybolcular spor hayatlarını öğrencilerle paylaştı. Sporun eğitim hayatına olumlu katkısına değinen Nilüfer’in sultanları, sporda doğru beslenmenin önemine de dikkat çektiler.

Voleybolun hayatlarına özgüven ayrıca disiplin kazandırdığını belirten voleybolcular, en önemli kazanımlarından birinin de sağlıklı beslenme alışkanlığı olduğunu vurguladılar. Özellikle maçlar öncesinde beslenmelerine çok önem verdiklerini anlatan Nilüfer’in sultanları, günlük hayatlarından da örnekler verdiler.

Türklerin çok sıcak kanlı olduğuna değinen Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Vital Heynen de sözlerine Türklerin sıcak kanlılığına değinerek başladı. Aynı zamanda

bu yıl Almanya Kadın Milli Voleybol Takımı Başantrenörlüğünü de yapan Vital Heynen “Almanya, Belçika, Polonya, Portekiz gibi bir çok ülkede antrenörlük yaptım. Buraya geldiğim için mutluyum. Hepinizi Bursa’da oynayacağımız maçlara bekliyorum’ ifadelerini kullandı.

Söyleşide söz alan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, 11 Ekim’in Dünya Kız Çocukları Günü olduğuna dikkat çekerek “Buradaki kadın sporcu ablalarınız gibi tüm kız çocuklarını ayrıca kadınları önemsiyoruz. Sizlere özgür, eşit ortam sağlamak için çalışıyoruz. Geleceğimiz olan sizleri her açıdan, her alanda görmek istiyoruz” dedi.

Söyleşinin sonunda öğrenciler için bir sürpriz de vardı. Öğrencilere önceden dağıtılan numaralarla çekiliş yapıldı, Çekilişte kazanan 25 öğrenci, Nilüfer Belediyespor’un Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacağı maç için ücretsiz bilet kazandı.

Çakır Okulları yönetimi Nilüferli voleybolculara çiçekle teşekkür ederken, Nilüfer Belediyespor da kadın voleybolcuların imzaladığı voleybol topunu Çakır Okulları öğrencilerine hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu