tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5706
EURO
34,7604
ALTIN
2.491,29
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Nilüfer’de doya doya müzik

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali’nin ikinci gününde, aralarında İngiliz alternatif rock grubu Editors ile Cem Adrian …

Nilüfer’de doya doya müzik
04.09.2022 11:36
0
A+
A-

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali’nin ikinci gününde, aralarında İngiliz alternatif rock grubu Editors ile Cem Adrian, Sena Şener ayrıca Lola Marsh gibi özel isimlerin yer aldığı 12 sanatçı ayrıca grup, müzikseverlere eşsiz bir festival deneyimi yaşattı.

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, binlerce kişiyi Balat Atatürk Ormanı’nda müziğe doyurdu. Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 6. kez “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali’nin ikinci gününde hem Türkiye’den hem de dünyadan ünlü sanatçılar sahne aldı. İkinci günde en çok ilgi gören konserlerden birini İngiliz alternatif rock grubu Editors verdi. Birinci sahnede dinleyicilerle buluşan Post-Punk Revival akımının öncü topluluklarından Editors, festival katılımcılarına muhteşem bir deneyim yaşattı.

Tel Aviv çıkışlı indie-pop ikilisi Lola Marsh, genç yetenek Sena Şener, farklı tarzıyla gönülleri fetheden Cem Adrian gibi sevilen isimler de verdikleri konserlerle gönülleri fethetti.

Konseri büyük ilgi gören Cem Adrian, alanı dolduran binlerce kişiye sürpriz yaparak, sahnesine Melis Danişmend’i davet etti. Melis Danişmend ile Cem Adrian, “Yıldızların altında” şarkısını birlikte seslendirirken dinleyiciler de eşlik etti.

Nilüfer Müzik Festivali’nin ikinci gününde ve Hedonutopia, No Land, Güneş, Yüksek Sadakat, In Hoodies, Sedef Sebütekin, Evdeki Saat, Mode XL de verdikleri konserlerde festivalin nabzını yükseltti.

Nilüfer Müzik Festivali’ne katılanlar gün boyu düzenlenen etkinliklerde de farklı deneyimler yaşıyor. Festival alanında yoga, zumba, dans, ritim atölyesi gibi etkinliklerin yanı sıra gün boyu çeşitli oyunlar ayrıca ileri dönüşüm atölyesi, derinliklerimizde kalıp ayrıca önyargılar atölyesi ayrıca “ah bu iklim” adıyla düzenlenen atölye de geniş katılımla gerçekleşiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet