tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

NG Kütahya Seramik Stant Alanını 5 Günde 10 Bine Yakın Kişi Ziyaret Etti

NG KÜTAHYA SERAMİK 2023 KOLEKSİYONUNA UNICERA’DA BÜYÜK İLGİ NG Kütahya Seramik, Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na 2023 …

NG Kütahya Seramik Stant Alanını 5 Günde 10 Bine Yakın Kişi Ziyaret Etti
16.11.2022 00:10
0
A+
A-

NG KÜTAHYA SERAMİK 2023 KOLEKSİYONUNA UNICERA’DA BÜYÜK İLGİ

NG Kütahya Seramik, Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na 2023 koleksiyonu ile damga vurdu. Avrupa’dan Körfez ülkelerine, Ortadoğu’dan Rusya’ya kadar çok sayıda ülkeden de ziyaretçileri ayrıca sektör profesyonellerini ağırlayan NG Kütahya Seramik standı yoğun ilgi gördü. Stant alanını 7-11 Kasım tarihleri arasında 10 bine yakın kişi ziyaret etti. Dünyanın farklı bölgelerinde yer alan nadir ayrıca değerli taşlardan ilham alan 2023 koleksiyonu büyük beğeni topladı.

Türkiye’nin yanı sıra pek çok ülkenin sektör temsilcileri tarafınca da yakından takip edilen dünyanın 2. Büyük ihtisas fuarı UNICERA 2022’de 5 günlük maraton sona erdi. Tasarımda sınır tanımayan yaklaşımıyla Türk seramik sektörünün dünyadaki vitrinine değer kazandıran NG Kütahya Seramik, farklı doku, renk ayrıca boyutlara sahip 2023 koleksiyonu ile bu sene de UNICERA’ya damgasını vurdu.

NG Kütahya Seramik, sektörün buluştuğu UNICERA’da dünyada daha önce üretilmemiş renk ayrıca ebatlardaki serileriyle Türk seramik sektörünün ulaştığı son noktanın da temsilcisi oldu. DDG teknolojisiyle tasarladığı 3DF’in yanı sıra Stardust Effect, Soft ayrıca Metronorm koleksiyonlarıyla işlevselliği, zamansız güzelliği ayrıca teknolojiyi buluşturan inovatif yaklaşımını fuarda gözler önüne serdi.

NG Kütahya Seramik Standına Büyük İlgi

İstanbul Fuar Merkezi’nde 7 Kasım’da açılışı yapılan UNICERA Seramik, Mutfak ayrıca Banyo fuarında bin metrekarenin üzerinde bir alana kurulan NG Kütahya Seramik standı birbirinden özel ürünleri ayrıca uzman satış personeliyle fuarın en çok ilgi gören markası oldu. 2023 koleksiyonu ile NG Kütahya Seramik standı 5 günde yaklaşık 10 bin kişiyle ziyaretçi akınına uğradı.

2023 Koleksiyonu Tam Not Aldı

NG Kütahya Seramik 2023 koleksiyonu tasarım ayrıca teknolojisiyle de fuarda fark yarattı. NG Kütahya Seramik, endüstri 4.0 fabrikasında DDG teknolojisini kullanarak tüm zamanların en yenilikçi koleksiyonu 3DF ile mekanlara bambaşka bir boyut kazandırıyor. Modern ayrıca klasik mermer dokularından ilham alan koleksiyon, özel teknolojisi ile 3D görünümüne olağanüstü bir derinlik katıyor ayrıca geleneksel yöntemler ile elde edilemeyecek etkileri mekânlarda yaşatıyor. Bu özel teknoloji ile seramik yüzeylerin kurallarını tekrardan yazan NG Kütahya Seramik, 3D yüzey dekorasyonu ile dokusal efektleri fazlasıyla hissettiriyor. İnovatif koleksiyonuyla yaşam alanlarında hem mat hem de parlak görünümler sunuyor. 3DF koleksiyonunun başyapıtları; Ares, Damasen, Lord, Luserna, Darka, Traverten, Artos, Beton, Liberty, Nuvola, Atrium, Aston ayrıca Moonstone günümüz mimari dünyasını sofistike ayrıca zengin yüzey seçenekleriyle tanıştırıyor.

Yaşam Alanlarını Değerini Yükseltiyor

Stardust Effect koleksiyonu ilhamını yıldızlı gecelerin ışıltısından alıyor. Cesur renk tonlarının hâkim olduğu Tosca, Osso ayrıca Delmar koleksiyonun göz alıcı serileri arasında yer alıyor. Teknoloji ayrıca estetiğin bir araya geldiği koleksiyon, benzersiz ışıltısı ile kullanıcılarına çok özel bir deneyim yaşatıyor. Mermer yüzeyindeki kristal etkisi, eşsiz renk geçişleri, derinlik hissi yaratan görünümü ile Stardust Effect yaşam alanlarının değerini ayrıca ışıltısını yükseltiyor.

Soft Koleksiyonu ile Yeni bir Yaşam Felsefesi

NG Kütahya Seramik, Soft koleksiyonu ile de yepyeni bir yaşam felsefesi yaratıyor. Modern mermer tasarımıyla Tosca ayrıca Crown, traverten görünümlü Ravel, duru hislere hitap ederek beyazın dinginliğini yansıtan Loren ayrıca Carrara ürünlerinden oluşan koleksiyon, yumuşak yüzey dokusuyla yaşam alanlarına benzersiz bir kimlik kazandırıyor. Özenle üretilen karo yüzeylerin ipeksi dokuları, yumuşacık hisler uyandırarak seramik konforunu yaşatıyor.

Metronorm Serisi ile Dinamik Yüzeyler

Cesur renklere kendi mermer yorumunu katan Metronorm serisi, NG Kütahya Seramik’in en son trendlerden ilham alan minimalist koleksiyonu… Kendine özgü özel stiliyle seramiğin ayırt edici boyut çeşitliliğini yansıtan ayrıca dinamik renk ile yüzeyleri olan koleksiyon, küçük ayrıca büyük ölçekli tüm mimari projelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Çok farklı çeşitte döşeme kombinasyonu sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu