tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
ALTIN
2.310,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehirliler Ulaşımda Kartlı Ödeme Sistemini Sevdi

Nevşehir’de şehir içi toplu taşıma araçlarında 1 Aralık 2022 yılında başlayan NEVKART ile ödeme sistemi sayesinde toplu taşıma daha da kolaylaştı.

Nevşehirliler Ulaşımda Kartlı Ödeme Sistemini Sevdi
30.12.2022 00:10
0
A+
A-

Nevşehir’de şehir içi toplu taşıma araçlarında 1 Aralık 2022 yılında başlayan NEVKART ile ödeme sistemi sayesinde toplu taşıma daha da kolaylaştı. Halen NEVKART sahibi olmayan vatandaşlar, kartlarını NEVKART satış ayrıca dolum bayilerinden temin edebilecek.

Nevşehir’de şehir içi ulaşımda vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayacak olan NEVKART uygulaması 1 Aralık 2022 yılında başladı. Bu tarihten itibaren, 5 ayrı hatta faaliyet gösteren özel halk otobüslerini kullanan yolcular ödemelerini nakit para yerine NEVKART ile yapıyor.

Başta 65 yaş üstü vatandaşlar ayrıca öğrenciler için büyük kolaylıklar sağlayan NEVKART uygulaması vatandaşlar tarafınca da memnuniyetle karşılandı.

NEVKART NEREDEN ALINABİLİR?

Tam Kart almak isteyen vatandaşlar, kartlarını 35 TL karşılığında aşağıda isim ayrıca adresleri bulunan işyerlerinden temin edebilir. Kart sahipleri aldıkları tam kartlara bakiye yükleme işlemlerini de yine aynı işyerlerinden yapabilir.

Öğrenci, 65 yaş üzeri, engelli, şehit yakınları, gazi ayrıca gazi yakınları ise indirimli ayrıca serbest kartlarını Atatürk Bulvarı üzerindeki Gülbahçe Parkı ayrıca Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yaşam Merkezi (Üniversite öğrencileri) içerisinde bulunan NEVKART İşlem Merkezlerinden alabilecekler.

Serbest ayrıca İndirimli Kart alacak kişilerden başvuru sırasında kimlik ayrıca fotoğraf istenecek.

NEVKART işlemleri ile ilgili merak edilen tüm konular için vatandaşlar www.nevkart.com.tr adresini ziyaret edebilecekleri gibi Nevşehir Belediyesi’nin 153 Çağrı Merkezi’ni arayabilecek.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu