tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehir’de ‘Gripin’ rüzgarı

Nevşehir Belediyesi Kültür ayrıca Sanat Günleri etkinlikleri çerçevesinde sevilen müzik grubu ‘Gripin’ hayranları ile buluştu. Konsere, başta …

Nevşehir’de ‘Gripin’ rüzgarı
02.10.2022 15:21
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi Kültür ayrıca Sanat Günleri etkinlikleri çerçevesinde sevilen müzik grubu ‘Gripin’ hayranları ile buluştu. Konsere, başta gençler olmak üzere Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi.

Nevşehir Belediyesi Kültür ayrıca Sosyal İşler Müdürlüğü tarafınca düzenlenen Kültür ayrıca Sanat Günleri devam ediyor. Nevşehirlileri Türkiye’nin ünlü sanatçı ayrıca yazarlarıyla buluşturan etkinliklerde son olarak son dönemin en sevilen müzik gruplarından biri olan ‘Gripin’ sahne aldı.

TÜİK Meydanı’nda gerçekleştirilen konsere başta gençler olmak üzere Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ‘Gripin’ birbirinden güzel şarkılarını Nevşehirliler için seslendirirken, gençler grup üyelerinin şarkılarına coşkuyla eşlik etti.

Konser devamında grup üyelerine teşekkür eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, turizm ayrıca tarımın yanı sıra kültürel etkinlikleriyle ön plana çıktığını belirterek, konser alanını dolduran üniversite öğrencilerine eğitim hayatlarında başarı diledi.

Savran, “Nevşehir’de yaşayan herkesi çok seviyoruz. Onların, mutluluğu, huzuru ayrıca daha güzel bir şehirde yaşayabilmeleri için Nevşehir Belediyesi olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl şehrimize Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni tercih ederek gelen çok sayıda genç kardeşimiz oldu. Onlar da artık bize ailelerin birer emaneti. Eğitim hayatları boyunca onların da her vakit yanlarında olacağız.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu