tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehir İçin Canla Başla

Nevşehir Belediyesi altyapı yenileme çalışmalarını şehrin birçok noktasında tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye ekipleri son olarak Borsa Kavşağı …

Nevşehir İçin Canla Başla
30.08.2022 19:21
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi altyapı yenileme çalışmalarını şehrin birçok noktasında tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye ekipleri son olarak Borsa Kavşağı’ndan Kapalı Pazar Yeri arkasını takip ederek Dr. Sadık Ahmet Caddesi’ne uzanan yolda başladığı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Nevşehir Belediyesi tarafınca bir süre önce Alacaşar Yolu olarak bilinen Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde başladıkları altyapı yenileme ayrıca sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Bu yolun trafiğe açılması ile birlikte belediye ekipleri Borsa Kavşağı’ndan Kapalı Pazar Yeri arkasını takip ederek Dr. Sadık Ahmet Caddesi’ne uzanan yolda altyapı yenilenmesi için çalışmalarına başladı.

Su ayrıca Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar ile birlikte burada bulunan ayrıca sık sık su kesintilerine neden olan eski asbestli içme suyu boruları yeni nesil polietilen borular ile değiştirilecek.

Ve geçtiğimiz yıllarda özellikle sağanak yağışlarda bu bölgede yaşanan su baskını riskini ortadan kaldırmak için de yağmur suyu hatları yapılacak.

Altyapı yenileme çalışmalarının ardından ise Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek.

Bölgede gerçekleştirilen çalışmaları beraberinde başkan yardımcısı Ersin Erol ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 29 Ağustos pazartesi gecesi başlayan çalışmaların 4 Eylül Pazar günü gece saatlerine kadar tamamlanacağını ayrıca yolun tekrardan trafiğe açılacağını açıkladı.

Bu bölgede özellikle sağanak yağışlarda esnafların sıkıntı çektiğini ayrıca bunu önlemek için burada yağmur suyu drenaj hatları oluşturacaklarını belirten Savran, içme suyu hatlarının da yenilenerek buranın sağlam bir altyapıya kavuşturulacağını söyledi.

Savran daha sonra çalışmaların olduğu bölgedeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu