tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3130
EURO
35,0793
ALTIN
2.309,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehir Belediyesi’nden Hem Yerel Esnafa Hem De İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek

Nevşehir Belediyesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye hediye çeki dağıtacak. Başvuruların www …

Nevşehir Belediyesi’nden Hem Yerel Esnafa Hem De İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
27.08.2022 19:51
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye hediye çeki dağıtacak. Başvuruların www.nevsehir.bel.tr internet adresinden online olarak kabul edileceği kampanya kapsamında öğrenciler 300 TL tutarındaki hediye çekleri ile yerel esnaflardan kırtasiye alışverişi yapabilecek.

Nevşehir Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala yeni bir eğitime destek paketini daha açıkladı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın talimatıyla başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahibi bin öğrenciye 300 TL’lik Kırtasiye Destek Çeki dağıtılacak ayrıca bu çekler sadece şehir merkezindeki yerel esnaflarda geçerli olacak.

Kırtasiyeci esnafına ciddi miktarda sıcak para akışı da sağlayacak proje sayesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler de kendi tercih ettikleri ürünleri alma imkânına kavuşacak.

Kampanya için başvurular 4 Eylül 2022 Pazar gününe kadar www.nevsehir.bel.tr adresinden online olarak kabul edilecek. Kampanyaya sadece merkez ilçede ikamet eden aileler, 6-17 yaş grubu çocukları için başvurabilecek ayrıca başvuru devamında yapılacak değerlendirme ile birlikte ailelere SMS ile bilgi yapılacak.

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde hem ihtiyaç sahiplerinin hem de esnafın yüzünü güldüren projeye şehirdeki hayırsever iş insanları da destek olabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu