tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
ALTIN
2.507,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Nevşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 9 Ayda 47 Bin Çağrıya Cevap Verdi

Nevşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, bu yılın ilk 9 ayında 47 bin 334 çağrıya cevap vererek, vatandaşlardan gelen talep, öneri ayrıca şikâyetleri …

Nevşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 9 Ayda 47 Bin Çağrıya Cevap Verdi
14.10.2022 15:11
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, bu yılın ilk 9 ayında 47 bin 334 çağrıya cevap vererek, vatandaşlardan gelen talep, öneri ayrıca şikâyetleri anında değerlendirip işleme aldı. İşleme alınan talep, öneri ayrıca şikâyetler Nevşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerince anlık olarak değerlendirilip çözüme kavuşturuldu.

Nevşehir Belediyesi vatandaş ile belediye arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla kurduğu 153 Çağrı Merkezi ile vatandaşların belediye hizmetlerine ilişkin sorunlarını kısa süre içerisinde çözerken memnuniyet kazanmaya da devam ediyor. Nevşehir Belediyesi’nin yerel yönetim hizmetlerini etkin ayrıca kaliteli bir şekilde Nevşehirlilere ulaştırması için anlık sorunların çözümü ayrıca aksaklıkların giderilmesi noktasında vatandaş ayrıca belediye birimleri arasında köprü olan 153 Çağrı Merkezi bu yılın ilk 9 ayında 47 bin 334 çağrıya cevap vererek vatandaşlardan gelen talep, öneri ayrıca şikâyetler titizlikle incelenerek sonuçlandırdı.

Nevşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki her konuda 08.00–24.00 saatleri arasında hassasiyetle hizmet veren 153 Çağrı Merkezi ulaşım, fen işleri, park bahçeler, zabıta denetimlerinden çevre ayrıca veterinerlik hizmetlerine kadar pek çok konuda vatandaşa anlık çözüm sunuyor.

Alanında eğitimli ayrıca uzman personellerin görev yaptığı Nevşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, vatandaşlardan gelen her türlü talep, şikayet ayrıca önerileri kayıt altına alarak hem vatandaşlara diledikleri belediye hizmeti hakkında bilgi yapıyor hem de vatandaştan gelen istek, talep ayrıca şikayetleri ilgili müdürlüklere iletiyor.

Birim ve müdürlüklerden alınan dönüşleri ayrıca sonuçlanan işlemleri de vatandaşın kendisini arayarak bilgilenmesine katkı sağlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet