tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde destansı bir inanç ayrıca kararlılıkla ayrıca Türk …

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı
28.10.2022 16:02
0
A+
A-

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde destansı bir inanç ayrıca kararlılıkla ayrıca Türk halkının tüm imkânsızlıklara rağmen eşine az rastlanır tarihi bir zafer kazandığı Kurtuluş Savaşı sonrasında, milli iradenin tecellisinin, cumhuriyetin ilanıyla sağlandığını belirterek Cumhuriyetin 99. yıldönümünü milletçe kutlamanın büyük gururu ayrıca mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

29 Ekim 1923’ün gurur dolu tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu kaydeden Savran, “ Tarih 29 Ekim 1923… Bundan tam 99 yıl önce, temelinde kan ayrıca iman, azim ayrıca gözyaşı, vatan ayrıca millet sevgisi olan; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milletinin karakterine ayrıca geleneklerine en uygun idare” olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyet’imiz ilan edilmiştir. Ayrıca o gün bugündür, “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” Ne mutlu bize ki bugün, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu, büyük bir mutluluk ayrıca gururla hep birlikte yaşıyoruz. Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Mesajında gençlere de seslenen Savran şu ifadelere yer verdi;

“Sevgili Gençler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ayrıca yaşatacak sizsiniz.” diyerek Cumhuriyet’i koruyup kollamak, büyütmek ayrıca yarınlara taşımak gibi kutsal bir sorumluluğu sizlere vermiştir. Neredeyse bir asırlık ama hâlâ capcanlı, hâlâ ışıl ışıl olan Cumhuriyet, düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ayrıca yüksek karakterli koruyucular ister. Bizi biz yapan merhamet, adalet ayrıca hoşgörü gibi değerleri kendi hayat bakışında taşıyan, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençler, bu emanete sahip çıkmaya sizi muktedir gören Atatürk’ün ilke ayrıca inkılapları bu yolda size ışık olacaktır. Bu emaneti korumak için üzerinize düşen sorumluluğun bilincinde olduğunuzu ayrıca bu doğrultuda kendinizi geliştirdiğinizi ayrıca hep önünüze umutla baktığınızı biliyoruz. Bir zamanların gençleri, bugünün yetişkinleri olarak size olan inancımız sonsuz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ayrıca O’nun kahraman silah arkadaşları ile bugüne kadar ülkemizde meydana gelen, hain terör örgütleri tarafınca düzenlenen saldırılarda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize uzun ömürler ayrıca sıhhatli bir yaşam diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu