tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
ALTIN
2.308,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehir Bekdik Mahallesi’nde Önemli Problem Daha Çözüme Kavuştu

Nevşehir Belediyesi tarafınca Kaldırım Mezarlığı’ndaki iki ayrı noktada başlatılan istinat duvarı yapım çalışması sürüyor. Bekdik Mahallesi yol …

Nevşehir Bekdik Mahallesi’nde Önemli Problem Daha Çözüme Kavuştu
17.11.2022 00:04
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi tarafınca Kaldırım Mezarlığı’ndaki iki ayrı noktada başlatılan istinat duvarı yapım çalışması sürüyor. Bekdik Mahallesi yol kenarındaki 240 metre uzunluğundaki duvar imalatını tamamlayan belediye ekipleri, mezarlık alanı içerisinde devam eden çalışmalarıyla da mezarlığa 8 bin metre kare büyüklüğünde yeni bir alan kazandırdı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Bekdik Mahallesi’nde bulunan Kaldırım Mezarlığı’nın TOKİ 4. Etap kısmına bakan yolda ayrıca mezarlık alanı içerisinde Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafınca gerçekleştirilen istinat duvarı yapımını yerinde inceledi. Burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme alan Savran, Kaldırım Mezarlığı’nın TOKİ 4. Etap kısmına bakan yolda, 240 metre uzunluğundaki istinat duvarının yapımının tamamlandığını kaydetti. Yapılan duvar sayesinde yola ayrıca kaldırıma çökmelerin önüne geçileceğini ayrıca mahallenin önemli bir problemini daha çözüme kavuşturduklarını ifade eden Savran, “Mahalle sakinlerimiz bu bölgede istinat duvarı olmadığı için sürekli olarak toprak kaymalarından şikâyetçiydi. Bu durumun yaya kaldırımında yürüyen vatandaşlarımız ayrıca yoldan geçen araçlar için de büyük bir tehlike oluşturuyordu. Ekiplerimiz kısa sürede bu davrın yapımını tamamladı.” dedi.

Aynı imalatı mezarlığın iç bölümünde de gerçekleştirdiklerini ayrıca bu durumun mezarlık alanı içerisinde bir kapasite artırımına olanak sağlayacağını söyleyen Savran, buradaki çalışmaların da tamamlanması ile birlikte 8 bin metre kare büyüklüğünde bir alana sahip olacaklarını açıkladı.

Savran şöyle konuştu;

“Bu sayede 8 bin metre kare büyüklüğünde bir yer kazandırıyoruz ayrıca kapasiteyi arttıracağız. İlerde biraz daha arttırma imkânımız var. Daha ilerisi için ise 3. bir mezarlık alanı projemiz var. Şehrimizin her yerinde, her konuyla ilgili çalışmaya devam ediyoruz. Verdiğimiz tüm sözleri bir bir tutuyoruz. Daha önce bahsi geçen ama bir türlü ilerlenemeyen konularla da ilgileniyor ayrıca onları da ilerletiyoruz. Bir konuyu daha önce konuşmuş olmak, onun yapılma aşamasında emeğin yoksa, bitirme aşamasında emeğin yoksa, söylemiş olmak çok fazla bir şey ifade etmiyor. Biz bu şehir için her şartta, her durumda çalışmaya devam ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu