tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehir 2000 Evler Toki’de İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Nevşehir Belediyesi tarafınca 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutlarında gerçekleştirilen altyapı çalışmaları çerçevesinde içme suyu hatları …

Nevşehir 2000 Evler Toki’de İçme Suyu Hattı Yenileniyor
16.08.2022 13:36
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi tarafınca 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutlarında gerçekleştirilen altyapı çalışmaları çerçevesinde içme suyu hatları yenileniyor. Eski asbestli içme suyu borularını yeni nesil polietilen borularla değiştirecek olan belediye ekipleri ve yağmur suyu drenaj hatları da oluşturarak bölgeyi sağlam ayrıca modern bir altyapıya kavuşturacak.

Nevşehir Belediyesi 2022 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde geçtiğimiz günlerde 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde bulunan Orhan Gazi Caddesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Genç Osman Caddesi ayrıca 4. Murat Sokak’ta altyapı yenileme çalışması başladı.

Su ayrıca Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafınca gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde ilk olarak bölgede vakit vakit su kesintilerine neden olan içme suyu hatları yenileniyor. Bölgede eski asbestli içme suyu boruları yerine yeni nesil polietilen borular döşeyecek olan belediye ekipleri ve kanalizasyon hattını da yenileyecek.

Ve sağanak yağışlarda bölgedeki su baskını riskini ortadan kaldırmak için yağmur suyu drenaj hatları da oluşturacak olan Su ayrıca Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri böylelikle bölgeyi sağlam ayrıca modern bir altyapıya kavuşturacak.

Altyapı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince burada sıcak asfalt çalışması yapılarak yaya kaldırımları yenilenecek.

Bölgede gerçekleştirilen çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da, Nevşehir’in altyapı problemini çözmek için kararlı olduklarını ayrıca bunun için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

Altyapı yenileme çalışmaları için Su ayrıca Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin birçok mahallesinde yoğun bir mesai gerçekleştirdiklerini kaydeden Savran, “Altyapı yenileme çalışmalarımız sayesinde mahallelerimizdeki su kesintilerinde bu yıl ciddi bir düşüş yaşadık. İnşaallah bunu en aza indireceğiz. Şehrimizin eski içme suyu borulardan kaynaklı bir su problemi yaşamaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu