tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Narlıdere’de İran Ezgileri Depremzedeler İçin Seslendirildi

Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Ege Bölgesi ayrıca İran İşbirliği Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen İran Müziği Konseri’ne ev sahipliği yaptı. İran geleneksel müziğinin seslendirildiği konserden elden edilen gelirin tamamı depremzedelere bağışlandı.

Narlıdere’de İran Ezgileri Depremzedeler İçin Seslendirildi
02.04.2023 12:43
0
A+
A-

Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Ege Bölgesi ayrıca İran İşbirliği Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen İran Müziği Konseri’ne ev sahipliği yaptı. İran geleneksel müziğinin seslendirildiği konserden elden edilen gelirin tamamı depremzedelere bağışlandı.

Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Ege Bölgesi ayrıca İran İşbirliği Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen İran Müziği Konseri’ne ev sahipliği yaptı. İran‘ın en büyük sanatçıları arasında yer alan Mohammad Reza Shajarian anısına düzenlenen geceden elde edilen gelirin tamamı Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen yurttaşlarımıza bağışlandı.

Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Ege Bölgesi ayrıca İran İşbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hossein Arian’ın da katıldığı geceye İzmir’de yaşayan İranlı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Geleneksel İran müziklerinin seslendirildiği gece alkışlarla sona erdi.

İKİ DOST ÜLKEYİZ

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Hepiniz Narlıdere’mize, İzmir’imize hoş geldiniz. Ege Bölgesi ayrıca İran İşbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hossein Arian ile sürekli temas halindeyiz. Bu sebeple birçok İranlı dostumuzu da tanıma fırsatı buldum. Bu güzel ayrıca güvenli şehir İzmir’de yerleşik olarak birçok İranlı dostumuz yaşıyor. İki ülke arasındaki 100 yıllara dayanan dostluk ayrıca işbirliğinin daha da ileriye götürülmesi lazım. Bu güzel geceden elde edilen gelirin depremzede kardeşlerimize bağışlanmasını da her iki ülke arasındaki dostluğun nişanesi olarak görüyorum” dedi.

KADİM BİR GEÇMİŞİMİZ VAR

Ege Bölgesi ayrıca İran İşbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hossein Arian, Türkiye ayrıca İran’ın uzun yıllardan bu yana oluşan derin ayrıca zengin bir kültüre sahip olduğunu ifade ederek, “İki ülke arasındaki bu yakın ilişki Mevlana’nın var oluşu kadar eski ayrıca kadim bir geçmişe dayanıyor. Ege Bölgesi ayrıca İran İşbirliği Derneği olarak geldiğiniz için çok teşekkür ediyor, iki ülke arasında işbirliğinin daha da güçlenmesini diliyorum. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’e ayrıca bu organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex