tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Mustafakemalpaşa’da Kurtuluş Coşkusu

100. Yıl kurtuluş yıl dönümü vatandaşların yoğun katılımı ayrıca özel etkinlikler ile coşku ayrıca heyecanla kutlandı. Mustafakemalpaşa’nın …

Mustafakemalpaşa’da Kurtuluş Coşkusu
14.09.2022 16:36
0
A+
A-

100. Yıl kurtuluş yıl dönümü vatandaşların yoğun katılımı ayrıca özel etkinlikler ile coşku ayrıca heyecanla kutlandı. Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşu, Adnan Menderes Meydanı’nda hazırlanan özel standlar ile 14 Eylül Günü maketler ile canlandırılarak adeta müze haline getirildi.

14 Eylül kortej yürüyüşü Adnan Menderes Meydanı’nda başlayarak, Heykel meydanına kadar devam etti. Heykel Meydanı’nda İstiklal Marşının okunmasının ayrıca Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasının ardından Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın günün anlam ayrıca önemini içeren konuşması 100. Yıla damgasını vurdu. ‘’ Mevzubahis vatansa; gerisi teferruattır. Diyen bir başkomutan, vatanı ayrıca bayrağı, hürriyeti ayrıca bağımsızlığı için kanının son damlasına kadar yüreği ayrıca imanı ile savaşan bir millet. Bir kez daha Mustafakemalpaşa’mızın, şehrimizin, ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünü kutluyor, vatan için canlarını feda eden, adını taşımaktan büyük onur duyduğumuz büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi hayırla ayrıca rahmetle yâd ediyorum. Unutmadık, unutturmayacağız.’’ Dedi.

50 ÇOCUK ERKEKLİĞE ADIM ATTI

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geleneksel hale getirilen 7. Geleneksel toplu sünnet şöleni ile bu senede 50 erkek çocuğu erkekliğe ilk adımını attı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin çeşitli organizasyonlarıyla sünnet çocukları unutmayacakları anlar yaşadılar. 3- 14 yaş arası 50 çocuk Etibank Park’ında düzenlenen renkli ayrıca coşkulu şölenle 2 bayram bir arada yaşandı. ‘’Çocuklarımızın hayatlarında belli dönüm noktaları olacak ayrıca o dönüm noktaları üzerinden hayatlarını şekillendireceklerdir. Sünnet olmak, mezun olmak, evlenmek gibi yaşam vardiyaları hiç unutulmayacak ayrıca hayatlarının haritası bu çizgiler üzerinden devam edecektir. Ne mutlu bizlere ki biz de bu fotoğrafın içindeyiz.’’ Diyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 100. Yıl dönümünü hep birlikte paylaştığı çocuklara bisiklet hediye ederek unutulmaz günlerini hediye ile taçlandırdı.

TATLI İKRAMI

Bursa- İzmir Karayolu’ndan geçen yolculara tatlı ikramında bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sürpriz ikramlar karşısında memnuniyetini belirtilen yolcularla hatıra fotoğrafı çekilip Mustafakemalpaşa’nın kurtuluş yıl dönümlerini kutlamayı unutmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu