tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden Depremzede Çocuklara El Emeği Göz Nuru Hediyeler

Mustafakemalpaşa Belediyesi, deprem bölgesinde mağdur olan çocuklar için geri dönüştürülen giysilerden oyuncak üretiyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden Depremzede Çocuklara El Emeği Göz Nuru Hediyeler
24.02.2023 17:09
0
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi, deprem bölgesinde mağdur olan çocuklar için geri dönüştürülen giysilerden oyuncak üretiyor.

İklim Değişikliği ayrıca Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kültür İşleri Müdürlüğü koordinesinde dikiş kursu öğretmenleri tarafınca tasarlanan oyuncaklar depremin çocuklarda bıraktığı travmatik durumun hızlıca bertaraf edilmesine katkı sağlayacak. 

Yaşanan deprem felaketinin ilk anlarından itibaren arama kurtarma ayrıca yerel destek ekiplerini bölgeye sevk eden Mustafakemalpaşa Belediyesi gönderdiği yardım tırlarıyla da depremzedelerin yanında olurken çocukları da unutmadı. Dikiş atölyeleri bu kez depremzede çocuklar için oyuncak üretmeye başladı. İklim Değişikliği ayrıca Sıfır Atık Müdürlüğü atık toplama merkezinde depolanan yırtık, sökük, lekeli ayrıca kullanılamaz durumdaki kazak, hırka ayrıca battaniye gibi atık malzemeler bez oyuncaklara dönüştürülürken Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı örgü kursu öğretmenleri ayrıca kursiyerleri depremzede vatandaşlar için el yapımı atkı, bere ayrıca bebek kıyafetleri dikiyor.

Konuyla ilgili konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremden en çok etkilenen çocuklarımız oldu. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kalplerini ısıtacak el yapımı özel oyuncaklar ayrıca minik bedenlerini ısıtmaları için örgü bere ayrıca atkılar gönderiyoruz. Yaşanan felaket sonrası tüm ülkede olduğu gibi ilçede de yardım seferberliği başlatarak yaraları sarmaya bir nebze olsun depremin yıkıcı etkisini hafifletmeye bütün gayretimiz ile çalışıyoruz.’’ İfadelerine yer verdi. 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu