tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3640
EURO
35,0101
ALTIN
2.325,51
BIST
9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Musixen dünyanın ilk hibrit konser organizasyonunu düzenliyor

Oğuzhan Uğur’un sunduğu P!NÇ ayrıca dolu dolu bir müzik ziyafeti aynı anda sahnede, online’da ayrıca metaverse’te Dijital performans platformu …

Musixen dünyanın ilk hibrit konser organizasyonunu düzenliyor
12.08.2022 10:21
0
A+
A-

Oğuzhan Uğur’un sunduğu P!NÇ ayrıca dolu dolu bir müzik ziyafeti aynı anda sahnede, online’da ayrıca metaverse’te

Dijital performans platformu Musixen tarafınca organize edilen dünyanın ilk hibrit konser programı 28 Ağustos 2022’de Maximum UNİQ Açıkhava’da! Canlı sahne performansı, online yayın ayrıca metaverse evreninde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek interaktif organizasyon; Oğuzhan Uğur’un sunduğu P!NÇ, birbirinden dinamik konuklar ayrıca dolu dolu bir konser programıyla müziksevere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Müzik ayrıca eğlence severlere müziğe dair global ölçekte yepyeni bir deneyimi sunmayı amaçlayan dijital performans platformu Musixen, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ilk olacak bir organizasyona imza atıyor. Dünyanın ilk hibrit konser programını organize ederek 28 Ağustos Pazar günü müzikseverle buluşturacak olan platform, Oğuzhan Uğur’un sunduğu P!NÇ, sevilen konuklar ayrıca dolu dolu bir konser programıyla sınırsızca eğlenmeyi özleyenleri Maximum UNİQ Açıkhava’ya davet ediyor.

İki bölümden oluşan programın ilk bölümünde, Oğuzhan Uğur’un sunduğu P!NÇ sürpriz konuklar eşliğinde gerçekleştirecekken; interaktif yayın, Maximum UNİQ Açıkhava’da canlı canlı izlenebilecek ayrıca Musixen’den online olarak yayınlanacak. Programın ikinci bölümünde ise Oğuzhan Uğur ayrıca müzisyen konukları interaktif bir konser verecek. Canlı konser Atlasspace ayrıca Musixen uygulamasından metaverse formatında izlenebilecek. Saat 21.00 itibariyle başlayacak olan programın her bölümü 1 saat sürecek.

Biletler; Biletix, Biletino, Biletinial, Bubilet, Mobilet üzerinden avantajlı dönem fırsatıyla satışa açıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu