tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Multinet Up ve DeFacto’dan çevresel sürdürülebilirlik için iş birliği

Multinet Up ayrıca DeFacto daha yeşil bir çevre için plastik kart kullanımını azaltmaya yönelik bir iş birliği başlattı. Plastik atık üretimini …

Multinet Up ve DeFacto’dan çevresel sürdürülebilirlik için iş birliği
24.08.2022 10:21
0
A+
A-

Multinet Up ayrıca DeFacto daha yeşil bir çevre için plastik kart kullanımını azaltmaya yönelik bir iş birliği başlattı. Plastik atık üretimini ayrıca karbon salınımını azaltarak sürdürülebilirliğe katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, 10 bine yakın DeFacto çalışanı Multinet Up’ın doğa dostu sanal kart uygulamasına geçiş yaptı.

Multinet Up ayrıca DeFacto daha yeşil bir çevre için plastik kart kullanımını azaltmaya yönelik bir iş birliği başlattı. Fiziki kart uygulamalarının operasyonel ayrıca lojistik süreçlerinde ortaya çıkan karbon emisyonunu ayrıca plastik kart üretimini azaltmayı amaçlayan iş birliği sayesinde, yaklaşık 10 bin DeFacto çalışanı sanal yemek kartı kullanmaya başladı.

Multinet Up’ın hızlı, pratik ayrıca çevreci olması nedeniyle tercih edilen sanal kart hizmeti, DeFacto’nun 2050 yılına kadar “iklim pozitif” bir markaya dönüşmek için imzaladığı sürdürülebilirlik taahhüdüne de katkı sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Multinet Up CEO’su Ali Emre Sever, “Multinet Up’taki tüm çözümlerimizi müşterilerimize ayrıca kart kullanıcılarımıza uçtan uca dijital bir şekilde sunuyor, bu sayede hem operasyonel verimlilik sağlıyoruz hem de sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyoruz. Yemek kartı çözümümüz MultiNet’in, plastik kart ayrıca çip üretimini devreden kaldıran, 2019’dan beri ürünlerinden biri olan sanal kart alternatifi de bu yaklaşımımızın güzel bir örneği. Hızlı, pratik ayrıca çevreci olması nedeniyle iklim dostu firmalar tarafınca tercih edilen sanal kartla birlikte fiziki kartların tedariğindeki lojistik süreçler de ortadan kalkıyor. Böylece sanal kartı tercih eden müşterilerimiz operasyonel açıdan verimlilik kazanmanın yanı sıra gereksiz karbon salınımının önüne geçmiş oluyor. Sanal kart kullanıcıları, tüm işlemlerini herhangi bir fiziksel karta ihtiyaç duymadan, mobil cüzdan uygulamamız MultiPay üzerinden gerçekleştirebiliyor. DeFacto’nun tüm çalışanlarını sanal kart kullanımına teşvik eden bu iş birliği ile şirketlerin çevre dostu uygulamalarına örnek olacak çok güzel bir adım attık. Bu kararın alınmasında ayrıca uygulanmasında emeği geçen herkese Multinet Up olarak teşekkür ediyor, önümüzdeki süreçte çevresel sürdürülebilirliğe hizmet eden benzer uygulamaların çoğalmasını temenni ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu