tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Multinet Up: 2023’te yeni teknoloji yatırımları ve kurumsal iş birlikleriyle çözümlerimizin kapsayıcılığını artıracağız

Yemek kartı, kurumsal hediye ayrıca sosyal yardım kartı, akaryakıt, konaklama ayrıca toplu satın alma çözümleriyle şirketlere tasarruflu gider yönetimi hizmeti veren Multinet Up, yeni dönemde çözümlerinin kapsayıcılığını artırmayı hedefliyor.

Multinet Up: 2023’te yeni teknoloji yatırımları ve kurumsal iş birlikleriyle çözümlerimizin kapsayıcılığını artıracağız
09.01.2023 00:06
0
A+
A-

Yemek kartı, kurumsal hediye ayrıca sosyal yardım kartı, akaryakıt, konaklama ayrıca toplu satın alma çözümleriyle şirketlere tasarruflu gider yönetimi hizmeti veren Multinet Up, yeni dönemde çözümlerinin kapsayıcılığını artırmayı hedefliyor. 

Geliştirdiği alternatif ödeme yöntemleriyle ekosisteminde bulunan 1,4 milyon kart kullanıcısına, 35 bin kurumsal müşteriye ayrıca 60 bin üye iş yerinin ihtiyaçlarına uçtan uca dijital çözümler sunan Multinet Up, yeni nesil ürün ayrıca hizmetleriyle işverenlerin ayrıca çalışanların hayatını kolaylaştırıyor. Şirketlere operasyonel verimlilik ayrıca maliyet avantajı sunarak tasarruf imkânı sağlayan Multinet Up çözümleri, şirket çalışanlarına ise güvenli ayrıca pratik ödeme deneyiminin yanı sıra onlarca ayrıcalık sunuyor. Multinet Up CEO’su Ali Emre Sever, Multinet Up ekosisteminde son dönemde meydana gelen gelişmeleri değerlendirdi ayrıca şirketin 2023 hedeflerini açıkladı.

“Dijital kullanım alternatiflerini çeşitlendiriyoruz”

Müşteri ihtiyaçlarından yola çıkarak yapılan geliştirmelerin Multinet Up çözümlerine olan talebi artırdığını ifade eden Sever, “Hem düzenli periyotlarda gerçekleştirdiğimiz pazar araştırmalarının sonuçlarına göre hem de çözümlerimizin karşılaştığı talep artışından yola çıkarak 2022’de işverenlerin çalışan yardımı uygulamalarına geçtiğimiz yıllara nazaran daha fazla önem verdiğini gördük. Çalışan yardımı uygulamaları arasında işverene ayrıca çalışana esneklik sunan, kullanım açısından pratik ayrıca dijital çözümler tercih ediliyor. Kurumsal hediye uygulamalarından örnek verecek olursak, kullanıcı tarafında çevrimiçi harcamalarda ciddi bir artış söz konusuyken işverenler kurumsal hediye verirken çalışanının ihtiyaç duyduğu ürünü almasını tercih ediyor. Biz de Multinet Up olarak tüm geliştirmelerimizi bu trendlere yanıt verecek şekilde yapıyor, ürün yelpazemizi genişletiyoruz ayrıca dijital kullanım alternatiflerini çeşitlendiriyoruz. Esnek yan haklar alanında yakın zamanda lansmanını yaptığımız dijital kurumsal hediye platformumuz MultiFlex’i de bu kapsamda devreye aldık” dedi.

“2022’de paydaşlarımızın ihtiyaçlarına odaklandık”

Multinet Up çözümlerinin işletmelerin dijitalleşmesine katkı sunduğunu ifade eden Sever, “Geçtiğimiz sene başta KOBİ’ler olmak üzere işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeler yaptığımız bir seneydi. Örneğin, KOBİ’lerin tasarruflu gider yönetimi özelinde en çok nerede ihtiyaçları olduğunu tespit edip toplu satın alma çözümümüz MultiAvantaj’ın tedarikçi ağını o yönde geliştirdik. Bu da MultiAvantaj’da 3 kat büyümeyle sonuçlandı. Diğer taraftan Türkiye’nin dijitalleşme yolunda en önemli unsurlardan birini oluşturan KOBİ’lerin hayatını, online satış kanalımız MultiOnline ile uçtan uca dijital ayrıca hızlı bir deneyim ile kolaylaştırıyor, dakikalar içinde yemek kartı satın almalarını sağlayarak zamandan tasarruf etmelerine ayrıca işlerine odaklanabilmelerine katkıda bulunuyoruz. 2019 tarihinde hayata geçirdiğimiz MultiOnline’ın tercih edilmesinde bu sene yüzde 120 oranında artış yakaladık. Müşterilerimizin önceliklerine, ihtiyaç ayrıca beklentilerine en doğru şekilde yanıt verebilmek için attığımız her adım, Multinet Up ekosisteminin her geçen sene daha fazla güçlenerek büyümesine hizmet ediyor. Genel anlamda bakacak olursak, son yıllarda yakaladığımız istikrarlı büyümeyi, toplam satış hacmimizde elde ettiğimiz 2,5 kat artışla 2022’de de devam ettirdik” dedi.

“Tek bir platformda maksimum fayda sunmak istiyoruz”

Sever, “Multinet Up olarak bir şirket çalışanın yemek harcaması, online ayrıca fiziksel perakende alışverişleri, otel konaklamasının yanı sıra araç kiralama, oto yıkama, kuru temizleme gibi işlerini de çok avantajlı fiyatlarla ayrıca yalnızca mobil ortamdan yönettiği bir platformda maksimum faydayı sunmak istiyoruz. Bunun için de önümüzdeki süreçte, hem kurumsal iş birlikleriyle ekosistemimizi güçlendireceğiz hem de yeni teknoloji yatırımlarıyla çözümlerimizin kapsayıcılığını artıracağız. Örneğin, iş seyahatlerine yönelik konaklama çözümümüz MultiTravel tarafında kullanıcı deneyimine odaklanacağız. Çalışana seçme özgürlüğü sunan dijital kurumsal hediye platformumuz MultiFlex ile şirketlerin çalışanlarına sundukları yan hakların daha verimli kullanılmasını sağlayacağız.

“Ayda 1 buçuk milyon QR ödeme”

Multinet Up’ın mobil ödeme altyapısı hakkında bilgilendirme veren Sever: “Multinet Up olarak ülkemizin en büyük kapalı devre ödeme altyapılarından birini yönettiğimiz ekosistemimizde, senelerdir yürütmekte olduğumuz teknoloji yatırımlarımız sayesinde KOBİ’lerin ayrıca son kullanıcıların tüm süreçlerini dijitale taşıdık. Çözümlerimizi kullanan kurumsal paydaşlarımız, kart kullanıcılarımız ayrıca üye iş yeri ağımızdaki işletmeler işlemlerini dijital olarak gerçekleştirilebiliyor. Son dönemde bu işlemler arasında mobil işlemlerin ciddi bir artışta olduğunu söylemek mümkün. Örneğin, 4 buçuk milyon indirme rakamına ulaşan mobil cüzdan uygulamamız MultiPay yaklaşık 1 milyon cihazda aktif olarak kullanılmakta ayrıca bu cihazlardan yapılan günlük işlem sayısı 500 bin seviyesinde. Benzer şekilde, bugün üye iş yerlerimizin yüzde 77’si ödemelerini mobil POS uygulamamız MultiPOS üzerinden alıyor. Her ay 1,5 milyon ödeme mobil ortamda QR kod ile gerçekleşiyor. 2023’te bu oranın daha da artacağını öngörüyoruz. Bu artışın çevresel sürdürülebilirlik açısından da önemli olacağına inanıyoruz. Nitekim mobil kullanımlarının yaygınlaşması sayesinde fiziki kart ayrıca POS cihazı kullanımları azalmakta, buna bağlı olarak da plastik kartların ayrıca elektronik cihazların neden olduğu çevresel atıklar ciddi oranda azalmakta” dedi.

“Mühendis istihdamını artırmayı ayrıca teknoloji ihracatı yapmayı planlıyoruz” 

Açıklamasında şirketin teknoloji yatırımlarının 2023’te de devam edeceğine değinen Multinet Up CEO’su Ali Emre Sever, “Yeni dönemde teknoloji şirketimiz inventiv bünyesinde yürüttüğümüz teknoloji ayrıca Ar-Ge yatırımlarımıza hız vereceğiz. İlk etapta mühendis istihdamını artırmaya odaklanacağız. Ayrıca, özellikle Up Group şemsiyesi altındaki uluslararası paydaşlarımıza yönelik projelerimizin sayısını çoğaltarak teknoloji ihracatı yapan bir şirket olarak konumlanmayı planlıyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu